Fenerbahçe ve Barcelona Livakovic için anlaştı! İşte Kanarya'nın kazanacağı para
Barcelona'nın Fenerbahçe forması giyen Dominik Livakovic için yaptığı teklifin sarı-lacivertliler tarafından kabul etti. Katalan devinin Hırvat kaleci için transfer planı da ortaya çıktı. İşte transferde tüm detaylar...
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.08.2026 15:41
- Güncelleme Tarihi: 21.08.2026 15:50
İspanya La Liga devi Barcelona, gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını şimdiden sürdürüyor.
Katalan ekibinin kaleci rotasyonunu güçlendirmek amacıyla Fenerbahçe forması giyen Dominik Livakovic transferinde önemli aşama kaydetti.
İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Barcelona, Hırvat kaleci için Fenerbahçe'ye resmi teklif sundu.
FENERBAHÇE TEKLİFİ KABUL ETTİ!
Sarı-lacivertli kulübün bu teklifi kabul ettiği ve tarafların transfer konusunda anlaşmaya vardığı iddia edildi.
Transferin resmi evrak ve sözleşme işlemlerinin tamamlanmasının ardından duyurulması bekleniyor.
Planlarda herhangi bir değişiklik yaşanmaması halinde deneyimli kaleci, 2027 yılında Barcelona'nın futbolcusu olacak. Katalan ekibinin Livakovic transferi için şimdiden harekete geçmesinin ise dikkat çeken bir nedeni bulunuyor.
BARCELONA'DAN LIVAKOVIC İÇİN FARKLI PLAN
Barcelona'nın Hırvat kaleciyle ilgili planının yalnızca transferi tamamlamakla sınırlı olmadığı belirtildi.
Katalan yönetiminin, Livakovic'i kadrosuna kattıktan sonra bir sezon daha kiralık olarak başka bir takımda oynatmayı planladığı ifade edildi. Barcelona, 31 yaşındaki kalecinin düzenli forma giyerek maç ritmini korumasını ve Katalan ekibine hazır şekilde dönmesini hedefliyor.
Bu plan doğrultusunda Livakovic'in transfer işlemleri tamamlanacak, ardından 2026-27 sezonunda kiralık olarak başka bir takımda forma giymesi sağlanacak. Hırvat kalecinin sonraki yaz Barcelona'ya dönerek A takım kadrosuna dahil edilmesi planlanıyor.
SZCZESNY'NİN YERİNE LIVAKOVIC
Barcelona'nın kaleci transferinde erken davranmasının arkasında ise Wojciech Szczesny'nin sözleşme durumu bulunuyor.
Polonyalı kalecinin kontratının son yılına girmesi nedeniyle Barcelona yönetiminin gelecek sezon için şimdiden alternatif arayışına başladığı aktarıldı.
Katalan ekibinin Livakovic'i, önümüzdeki dönem Joan Garcia ile birlikte kaleci rotasyonunda görev yapabilecek güvenilir bir seçenek olarak değerlendirdiği belirtildi.
İŞTE F.BAHÇE'NİN KAZANACAĞI PARA!
Barcelona'nın 4 milyon euroluk teklifinin Fenerbahçe tarafından kabul edildiği belirtildi. Ödeme 2 milyon euro peşin 2 milyon euro bonus şeklinde gerçekleştirilecek.
DİĞER HABERLER
-
Transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılarak Brezilya ekiplerinden Atletico Mineiro'ya transfer olan Fred, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fred, Kolombiyalı futbolcu Jhon Duran ile ilgili sözleri dikkat çekti. -
Fenerbahçe, ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırırken rotasını Cristiano Ronaldo'nun takım arkadaşına çevirdi. Yıldız oyuncunun sezon sonunda Al-Nassr'dan ayrılmaya sıcak baktığı ve Avrupa'ya dönmek istediği öğrenildi. -
Fenerbahçe'de lige verilen milli arada flaş bir gelişme yaşandı. Sarı lacivertlilerde o futbolcunun, ocak ayında takımdan ayrılmak için menajerine talimat verdiği öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe, Rumen kaleci Ilie Datcu'nun hayatını kaybettiğini duyurdu.