Milan'dan Fenerbahçe ve Galatasaray'a Leao yanıtı! İtalyan basını duyurdu
Uzun süredir transferde adı Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan Milan'ın Portekizli yıldızı Rafael Leao konusunda flaş bir gelişme yaşandı. İtalyan ekibi Portekizli futbolcu hakkında kararını iki takıma da iletti. İşte detaylar... (FB GS spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 31.07.2026 20:58
Hem Fenerbahçe hem de Galatasaray ile transferde ismi anılan Rafael Leao hakkında flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.
Leao'nun her 2 takımla da ekonomik olarak anlaşmaya varamadığı öğrenildi.
27 yaşındaki futbolcunun 12 milyon euronun üzerinde bir maaş talep ettiği belirtildi.
Corriere dello Sport'un haberine göre Milan, her 2 takıma da bonservis pazarlıklarında 50 milyon euronun altına inmeyeceğini tekrarladı.
Şimdilik Fenerbahçe'nin de Galatasaray'ın da tekliflerinin Milan'ın talep ettiği rakama ulaşmadığı belirtildi.
Haberde transfer görüşmelerinin önümüzdeki saatlerde de devam edeceği vurgulandı.
Rafael Leao'nun Fenerbahçe'ye veya Galasaray'a transferi gerçekleşirse bu anlaşmanın ise ancak ağustos ayının ilerleyen günlerinde olma ihtimalinin olduğu haberde son olarak belirtildi.
Transfermarkt verilerine göre Rafael Leao'nun güncel piyasa değeri 50 milyon euro.
Leao'nun Milan ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
İŞTE O HABER
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray derbisinde alınan yenilginin ardından Fenerbahçe'de yaprak dökümü devam ediyor. Teknik direktör İsmail Kartal ile yolları ayıran yönetim, o yıldızın da biletini kesti. İşte detaylar... -
Türkiye Futbol Federasyonu ile Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüpleri, resmi sosyal medya hesaplarından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. İşte o paylaşımlar... | Son dakika spor haberleri -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında evinde Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. -
Fenerbahçe'de İsmail Kartal ile yolların ayrılması öncesinde Aziz Yıldırım'ın Samandıra'da yöneticiler ve futbolcularla görüşmeler yaptığı öğrenildi. Sarı-lacivertlilerde yeni teknik direktör arayışları sürerken Domenico Tedesco, Julian Nagelsmann ve Aykut Kocaman isimleri ön plana çıktı.