Fenerbahçe'de Leao'nun alternatifi Sambacı! Bonservisi belli oldu
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, hücum hattına bir takviye olarak Rafael Leao'yu gündemine almıştı. Sarı-lacivertli ekip, Milan'ın yüksek bonservis bedeli talebinden geri adım atmaması halinde B planını belirledi. İşte o isim ve detaylar... (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.07.2026 06:40
Fenerbahçe, Galatasaray gibi Milan kulübünün Rafael Leao için hedeflediği 50-60 milyon Euro bonservis beklentisinden geri adım atmasını bekliyor.
İtalyan gazetelerine göre; İstanbul'un sarıkırmızılı ekibi Şampiyonlar Ligi kozuyla, sarı-lacivertliler ise maddi olarak hem kulüp hem de oyuncularının beklentilerini karşılamaya daha yakın olduğu için önde.
Kanarya, Leao için bekleyişini sürdürürken B planını da hazırladı.
Tottenham forması giyen Richarlison için kulübüyle ilk temasa geçildi.
Sabah'ın haberine göre, İngilizler 30 milyon Euro seviyesinde bir rakama transfere onay vermeye sıcak.
Avrupa'dan beklediği seviyede teklifler alamayan 29 yaşındaki Brezilyalı futbolcu da kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazır.
Richarlison, Türkiye seçeneğine sıcak ancak Juventus için de Brezilyalı golcü transfer listesinin üst sıralarında.
KANATTA DA OYNAYABİLİYOR
Teknik direktör İsmail Kartal'ın hem kanatta hem de santrfor bölgesinde görev yapabilen çok yönlü bir hücum oyuncusu istemesi nedeniyle Richarlison ismi gündeme gelmişti.
Kanarya, Rafael Leao ve Rashford gibi isimlerden istediği sonucu alamaması halinde Brezilyalı yıldız için temaslarını hızlandırmayı planlıyor.
Richarlison geçen sezon 43 maçta 12 gol, 5 asistle oynadı. Richarlison Arabistan'dan gelen cazip teklifleri sportif hedefler nedeniyle geri çevirmişti.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçeli futbolcu İrfan Can Kahveci, sosyal medya hesabından görevinden ayrılan İsmail Kartal için veda paylaşımı yaptı. -
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın ayrılığının ardından geçici teknik direktörlük görevine getirilen Dirk Kuyt, ilk etapta üç maçta takımın başında yer alacak. Hollandalı teknik adamın menajeri Rob Jansen, alınacak sonuçlara göre sezon sonuna kadar görevde kalma ihtimalinin de değerlendirilebileceğini söyledi. İşte o açıklamalar... -
Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın ayrılığı sonrası hoca arayışları sürüyor. 63 yaşındaki Abdullah Avcı ile temas kuran sarı-lacivertliler, deneyimli çalıştırıcıyla görüşme yaptı. Abdullah Avcı'nın gerçekleşen görüşmede yönetime flaş bir şampiyonluk iddiasında bulunduğu öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'de, Galatasaray derbisinin ardından teknik direktör İsmail Kartal ile yolların ayrılması kararı alınmıştı. Sarı-lacivertlilerde 4. İsmail Kartal döneminin bitmesinin ardından deneyimli hocayla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)