Fenerbahçe'den flaş yerli hamlesi! Süper Lig'e damga vurmuştu
Yeni sezon için transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerin, Göztepe formasıyla gösterdiği performansla sezona damga vuran genç futbolcuyu transfer etmek istediği öne sürüldü. İşte detaylar... (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.06.2026 10:00
Fenerbahçe, yeni sezon için transfer çalışmalarına hız verdi.
Adı transferde birçok yıldız isimle anılan sarı-lacivertliler, bir yandan da yerli rotasyonunu geliştirmek adına çalışmalar yürütüyor.
Kanarya kadro derinliğini artırmak için harekete geçti.
Sarı-lacivertliler, ligin değerli sağ beklerinden Arda Okan Kurtulan için Göztepe ile temas kurdu.
Fenerbahçe alt yapısından yetişen 23 yaşındaki oyuncu, kulüpten ayrıldıktan sonra Adana Demirspor, Karacabey, Diyarbekir ve Göztepe formaları giymişti.
İzmir temsilcisinde performansını yükselten Arda Okan birçok büyük takımın radarına girdi.
Bu sezon Göztepe formasıyla Trendyol Süper Lig'de 31 maça çıkan Arda Okan, 4 gol ve 3 asistlik katkı sağladı.
23 yaşındaki futbolcu sağ bek, sağ kanat bek ve sol kanat mevkilerinde görev yapabiliyor.
Alt yaş kategorilerinde Arnavutluk forması giyen Arda Okan, milli takım tercihini Türkiye'den yana kullandı. Posta'nın İzmir ekibinin 10 milyon Euro civarında bir bonservis beklentisi olduğu aktarıldı.
Fenerbahçe, Göztepe'ye iyi bir teklif sunarak alt yapısından yetişen oyuncusunu yuvaya döndürmeye çalışacak.
DİĞER HABERLER
-
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sürpriz bir iddia gündeme geldi. Sarı-lacivertlilerin Fred ve Kante'nin ayrılması durumunda orta sahaya U23 kontenjanına uygun Cezayirli genç yıldızı transfer edeceği öne sürüldü. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Fener'den Aslan'a dev çalım! -
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, hücum hattına bir takviye olarak Rafael Leao'yu gündemine almıştı. Sarı-lacivertli ekip, Milan'ın yüksek bonservis bedeli talebinden geri adım atmaması halinde B planını belirledi. İşte o isim ve detaylar... (FB spor haberi) -
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Fenerbahçe, Milan forması giyen Portekizli yıldız Rafael Leao'yu kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İtalyan basını, sarı-lacivertlilerin 27 yaşındaki futbolcuyla anlaşma sağladığını açıkladı. İşte detaylar... (aspor.com.tr/DIŞ HABERLER)