Fenerbahçe taraftarından o yıldız için transfer çağrısı! Sezon sonunda takımından ayrılacak
Olağanüstü seçimli kongreye 1 aydan kısa bir süre kala Fenerbahçe, hareketli günlerden geçiyor. Sarı-lacivertli ekibin taraftarları o yıldızın transfer edilmesi için iki başkan adayına da çağrıda bulundu. İşte detaylar... (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 12.05.2026 09:33
Fenerbahçe'de 6-7 Haziran tarihlerinde yapılacak seçimli olağanüstü genel kurul için geri sayıma geçti.
Sarı-lacivertli kulübün iki başkan adayı Aziz Yıldırım ve Hakan Safi yeni sezon için transfer çalışmalarını da sürdürüyor.
Her iki aday da dünya yıldızlarını ikna etmek için çalışmalarını sürdürürken Fenerbahçeli taraftarlardan flaş bir hareket geldi.
Sarı-lacivertli taraftarlar başkan adaylarına Marsilya forması giyen 24 yaşındaki İngiliz yıldız Mason Greenwood'un transferi için çağrıda bulundu.
Disiplinsiz hareketleri sebebiyle takım arkadaşları ve teknik heyet ile sorun yaşayan İngiliz futbolcunun, sportif direktör Mehdi Benatia ile de ilişkilerinin tamamen koptuğu aktarıldı.
Bu gelişmeler sonucunda Marsilya kulübünün bu yaz oyuncuyu satmaya sıcak baktığı ve Greenwood'un da ayrılmak istediği belirtildi.
Bu sezon Fransız ekibi ile 44 maça çıkan Greenwood, 26 gol ve 10 asistlik katkı sağladı.
Transfermarkt verilerine göre 55 milyon Euro değeri bulunan Mason Greenwood'un sözleşmesi 2029 yılında sona eriyor.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de ara transfer dönemi için çalışmalar hız kazanırken, sarı-lacivertlilerin Brezilyalı bir golcüyü gündemine aldığı öne sürüldü. Kanarya'nın transferdeki yeni hedefi merak konusu oldu. İşte tüm detaylar... -
Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Hollandalı futbolcu Gregory Van der Wiel, sarı-lacivertlileri formayı giydiği günlerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'de bu sezon dönem dönem gösterdiği performansla beğeni toplayan futbolcu hakkında flaş bir iddia gündeme geldi. Bundesliga ekibinin yıldız ismi transfer etmek istediği ve milli maçta da izlediği öne sürüldü. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'nin Youssef En-Nesyri'nin bonservis ödemesi nedeniyle aldığı 3 dönemlik transfer yasağı kaldırıldı. Sarı-lacivertliler, FIFA'nın resmi transfer yasağı listesinden çıkarıldı.