Fenerbahçe'den sol stoper harekatı! İşte hedefteki 2 yıldız
Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Milan Skriniar'ın savunmadaki parteri olarak üst düzey bir isim arayışında olan sarı-lacivertlilerin, o 2 yıldızdan 1'ini kadrosuna katmak istediği öne sürüldü. İşte detaylar... (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 26.03.2026 - 11:21
Fenerbahçe'de Başkan Sadettin Saran ve yönetimi, yeni sezon transfer çalışmaları için yoğun mesai harcıyor.
Sarı-lacivertli ekip bir yandan şampiyonluk yarışındaki kritik karşılaşmalara odaklanırken, diğer yandan kadroyu güçlendirmek adına golcü, sol bek ve stoper mevkileri için temaslarını sürdürüyor.
Ara transfer döneminde özellikle forvet hattına yapılan takviyelerden istenilen verimin alınamaması, yönetimin eleştirilmesine neden olmuştu.
Bu kez benzer bir durum yaşamak istemeyen Başkan Saran'ın, transfer sürecini daha titiz yürüttüğü belirtiliyor.
LİSTEDE 2 İSİM VAR
Stoper bölgesi için hazırlanan listede ise iki ismin öne çıktığı ifade ediliyor: Jhon Lucumi ve Diogo Leite.
Güncel piyasa değeri 25 milyon Euro civarında olan Lucumi'nin, Serie A ekiplerinden Bologna ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Ara transfer döneminde de gündeme gelen Kolombiyalı savunmacı için bu kez tüm şartların zorlanacağı konuşuluyor.
HEDEFLENEN BONSERVİS BEDELİ
Diğer aday Diogo Leite için de girişimlere başlanması planlanıyor.
Milliyet'te yer alan habere göre; Union Berlin forması giyen Portekizli stoperin bonservisinin 10 milyon Euro'nun altında bir bedelle alınması hedefleniyor.
Leite, 2023-2024 sezonunda Porto'dan 7 milyon Euro karşılığında Alman ekibine transfer olmuştu.
Fenerbahçe'de teknik direktör Domenico Tedesco'nun da her iki oyuncuya olumlu rapor verdiği öğrenilirken, yönetim yeni sezona Milan Skriniar'ın yanında daha tecrübeli bir stoperle başlamayı amaçlıyor.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında 5 Nisan Pazar günü sahasında Beşiktaş ile karşılaşacağı derbi maçın hazırlıklarını sürdürdü. -
Fenerbahçe'nin uzun süredir gündeminde yer alan Leon Goretzka transferiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Bayern Münih forması giyen Alman yıldızın transfer kararını Dünya Kupası öncesi vermeyi amaçladığı öne sürüldü. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'nin Hollandalı stoperi Jayden Oosterwolde, Premier Lig ekiplerinin radarına girdi. Öte yandan 24 yaşındaki futbolcu için sezon sonunda teklif sunmaya hazırlanan o takım ortaya çıktı. İşte detaylar... | Son dakika FB spor haberleri -
Fenerbahçe Beko, Basketbol Avrupa Ligi'nin (EuroLeague) 34. haftasında yarın Litvanya'nın Zalgiris takımını konuk edecek.