Beşiktaş ve Fenerbahçe transferde karşı karşıya! O rakam gözden çıkardı
Beşiktaş ve Fenerbahçe için transferde flaş bir iddia ortaya atıldı. Polonya basının haberine göre iki ezeli rakip yıldız golcünün transferi için rekabete girerken, gözden çıkarılan rakam da ortaya çıktı. İşte detaylar... (FB BJK spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 16.03.2026 15:44
Robert Lewandowski için transfer iddiaları yeniden gündeme geldi.
Polonyalı gazeteci Mateusz Borek, "Moc Futbolu" programında yaptığı açıklamada İstanbul'un iki dev kulübü Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin yıldız golcüyle ilgilendiğini öne sürdü.
37 yaşındaki Lewandowski'nin Barcelona ile sözleşmesi 30 Haziran'da sona eriyor. Tecrübeli forvetin geleceği henüz netleşmiş değil.
Teknik direktör Hansi Flick yönetimindeki kadroda Ferran Torres'in giderek daha fazla süre alması ve Lewandowski'nin yüksek maaşının kulüp bütçesine yük oluşturması, ayrılık ihtimalini gündeme getiriyor.
Polonyalı golcü Barcelona'da yıllık yaklaşık 21 milyon euro brüt kazanıyor ve bu rakam takımın en yüksek maaşı olarak biliniyor.
Barcelona Başkanı Joan Laporta daha önce yaptığı açıklamada Lewandowski'nin sözleşmesini uzatmak istediklerini belirtmişti. Ancak deneyimli forvet için farklı liglerden de teklifler olduğu konuşuluyor.
Öte yandan Lewandowski ile Suudi Arabistan kulüpleri de ilgileniyor. Ancak güvenlik ve aile yaşamı gibi faktörlerin bu transferde belirleyici olabileceği ifade ediliyor.
BEŞİKTAŞ'TAN DAHA BÜYÜK TEKLİF İDDİASI
İstanbul kulüpleri arasında Lewandowski'ye daha yüksek teklif sunan tarafın Beşiktaş olduğu iddia edildi.
Haberde, Lewandowski'nin Türkiye'ye transfer olması durumunda iki yıllık sözleşme karşılığında 40–50 milyon euro net gelir elde etmesi mümkün olabileceği berlirtildi. Bu paketin içinde yaklaşık 10 milyon euro imza parası ve sezon başına 15–20 milyon euro maaş bulunabileceği ifade ediliyor.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk şansı mucizelere kalan Fenerbahçe'de flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Sarı lacivertli yönetimin, sezon sonu Liverpool'dan ayrılacak olan Mohamed Salah ile görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'de Domenico Tedesco ile yollar ayrıldı. Galatasaray'a karşı alınan derbi mağlubiyetinin ardından verilen karar, Avrupa basınında manşetlere taşındı. İşte İtalyan-Alman çalıştıcının kovulmasına ilişkin dış basında yapılan değerlendirmeler... -
Basketbol Avrupa Ligi play-off ilk maçında ağırladığı Litvanya ekibi Zalgiris'i 89-78 yenen Fenerbahçe Beko'nun başantrenörü Sarunas Jasikevicius, seride 1-0 öne geçtikleri için mutlu olduklarını dile getirdi. -
Fenerbahçe'de son dönemde eleştirilerin hedefinde yer alan kaleci Ederson hakkında sıcak bir gelişme yaşandı. Brezilyalı file bekçisi için sürpriz bir takımın devreye girdiği ve 32 yaşındaki ismin serbest kalma maddesinin ortaya çıktığı belirtildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)