Mert Müldür'den taraftara çağrı: Haftaya telafi ederiz
Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Göztepe ile sahasında 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de Mert Müldür açıklamalarda bulundu.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.01.2026 - 22:36
- Güncelleme Tarihi: 25.01.2026 - 22:52
Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Göztepe ile sahasında 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de Mert Müldür maçın ardından konuştu.
Taraftara mesaj gönderen milli futbolcu, "İkinci golü bulsaydık daha rahat bir maç olacaktı. 1-1'den sonra kapandı rakip. İkinci golü bulamadık maalesef. Üzücü bir gün. Haftaya telafi ederiz, lig daha uzun. İnşallah evimizde bir daha böyle kayıplar yaşamayız." sözlerini sarf etti.
DİĞER HABERLER
-
Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de Milan Skriniar, Nottingham Forest karşısında oynanan ilk maçta sakatlanmıştı. Slovak stoperin sahalara ne zaman döneceği belli oldu. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy'de Samsunspor'u ağırlayacak. Kritik mücadele öncesi sarı-lacivertlilerde teknik direktör Domenico Tedesco, oyuncuylarıyla kritik bir görüşme yaptı. İşte o toplantının detayları... -
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Fenerbahçe ile Samsunspor arasında oynanacak maçta VAR hakemi Abdullah Buğra Taşkınsoy oldu. Ülker Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı Oğuzhan Çakır yönetecek. -
Fenerbahçe'de yeni sezon transfer planlamaları şimdiden başladı. Gelecek sezon savunma hattına net bir takviye yapmak isteyen sarı lacivertliler, Arjantinli o futbolcu için devreye girdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)