Sebastian Szymanski'ye Fransa'dan istek!
Fenerbahçe'de ara transfer döneminin başlaması sonrası dikkat çeken yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerde ismi ayrılık iddiaları ile gündeme gelen o yıldıza Fransa Ligue 1'den bir ekibin talip olduğu iddia edildi. İşte ayrıntılar... (FB SPOR HABERİ)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.01.2026 - 11:39
- Güncelleme Tarihi: 08.01.2026 - 16:59
Fenerbahçe'de ara transfer döneminin resmen başlamasının ardından önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertliler ilk transfer hamlesini Anthony Musaba'yı kadrosuna katarak yapmıştı.
Musaba'nın transferine dair Fenerbahçe resmi web sitesinden yapılan açıklamada, "Fenerbahçemiz, 25 yaşındaki kanat oyuncusu Anthony Musaba'yı kadrosuna kattı. Hollandalı oyuncu kendisini 4.5 yıllığına sarı lacivert renklere bağlayan sözleşmeye imza attı." İfadelerine yer verildi.
Musaba ise Fenerbahçe'ye transfer olması sonrası "Fenerbahçe, ligdeki ve ülkedeki en iyi kulüp. Dünyadaki en iyi kulüplerden de biri. Mükemmel bir his. Fenerbahçe'de oynamak bence her genç futbolcunun hayali. Duygularım zirvede. Ekip, koç, oyuncular, herkes beni çok iyi karşıladılar. Aynı zamanda bugün gördüğüm herkes çok sıcaktı. Bu kulüp için her şeyimi vermem adına ekstra bir motivasyon kattı.
Dürüst olmak gerekirse kasım ayından itibaren Fenerbahçe'nin ilgisi olduğuna dair şeyler söylendiğini sanıyorum ama ben bunu bilmiyordum. Ailem de bilmiyordu. Ancak çok kısa bir süre önce bunun gerçekten somut olduğunu öğrendik. Ben ve ailem bunun kesinleştiğini anladığımız andan itibaren bu durum tam anlamıyla bir hayalin gerçekleşmesi gibiydi. Gerçekten de bir rüyanın gerçeğe dönüşmesi oldu. Hislerim mükemmeldi.
Kariyerimin en iyi anı kesinlikle bu. Fenerbahçe'ye imza atmış olmak ve bu anın gerçekleşmesi benim için çok özel. Bu yüzden çok mutluyum ve minnettarım. Taraftarlara şunu söylemek isterim ki, kulüp olarak hepimizin bildiği gibi bir süredir şampiyonluk kazanamadık. Bu yüzden bizim için hedef, bu sezon o kupayı yeniden evimize getirmek. Bunu başarmak için her maçta, her an elimizden gelen her şeyi yapacağız.
Amacımız kupalar kazanmak ve buna Süper Kupa'yı alarak başlamak istiyoruz. Kupada da hedefimiz var ama özellikle lig şampiyonluğunu tekrar buraya getirmek istiyoruz." Dedi.
Fenerbahçe kariyerine hızlı bir başlangıç yapan Musaba, sarı-lacivertliler ile ilk maçına Turkcell Süper Kupa yarı final maçı olan Samsunspor karşısında çıktı ve 2 asist yaptı.
Maç sonrası röportaj verirken göz yaşlarını tutamayan Musaba, "Çocukluğumdan beri hayalimdi. Türkiye'nin en büyük kulübü Fenerbahçe'deyim. Herkese çok teşekkür ediyorum. Beni çok desteklediler. İki asistle başladım. Atacağım her golü, her asisti taraftarımızla kutlamak için sabırsızlanıyorum." İfadelerine yer verdi.
Öte yandan Fenerbahçe'de yeni transferler haricinde takımdaki mevcut oyuncuların da akıbeti merak ediliyor.
Bu doğrultuda sarı-lacivertlilerde takımdan ayrılması beklenen futbolculardan Sebastian Szymanski hakkında önemli bir iddia gündeme geldi.
RENNES TALİP OLDU
Fotomaç'ta yer alan habere göre, Szymanski'ye Fransa'dan talip çıktı. Ligue 1 ekiplerinden Rennes, 26 yaşındaki futbolcu için Fenerbahçe ile temasa geçti.
Polonyalı orta saha oyuncusunu isteyen Rennes'in görüşmeleri kısa sürede ilerleteceği bildirildi.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Fenerbahçe'nin kalecisi İrfan Can Eğribayat'ı satın alma opsiyonuyla kiraladı. -
Turkcell Süper Kupa finalinde Galatasaray ile Fenerbahçe yarın karşı karşıya gelecek. Heyecanla beklenen derbi öncesi düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco yeni transfer Matteo Guendouzi'nin maçta forma giyip giymeyeceği sorusuna yanıt verdi. -
Fenerbahçe'nin 4,5 yıllığına renklerine bağladığı Matteo Guendouzi hakkında transferin gerçekleşmesi sonrası dikkat çeken bir gerçek ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin ezeli rakibi Galatasaray'ın da Fransız futbolcuyu gündemine aldığı ancak bonservis bedeli nedeniyle transferin gerçekleşmediği iddia edildi. İşte Galatasaray'ın Guendouzi için yaptığı teklif... | Son dakika Fenerbahçe Galatasaray haberleri -
10 Ocak Cumartesi günü oynanacak Turkcell Süper Kupa finali öncesinde Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...