SON DAKİKA: Sadettin Saran adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı!
Uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, adliyedeki ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.12.2025 10:48
- Güncelleme Tarihi: 25.12.2025 13:45
'Uyuşturucu' soruşturması kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sadettin Saran, adliyeye sevk edildi. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Vekili Murat Salar, Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Torunoğulları başta olmak üzere birçok yönetici ve bazı taraftarlar Sadettin Saran'a destek için İstanbul Adalet Sarayı'na geldi. Saran, savcılıktaki ifadesinin ardından adli kontrol talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Saran adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Öte yandan Sadettin Saran'ın haftada 2 gün imza atmak koşulu ile serbest bırakıldığı öğrenildi.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Çaykur Rizespor deplasmanı sonrası zorlu bir deplasmana daha hazırlanıyor. Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında Aston Villa ile karşılaşacak sarı-lacivertlilerde, deneyimli teknik direktörün ilk 11'de sürpriz bir tercih yapacağı iddia edildi. -
Fenerbahçe'den 3'lü harekat! -
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki Aston Villa maçını Slovak hakem Ivan Kruzliak yönetecek. -
Fenerbahçe'nin, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında karşılaştığı ve sahadan 3-0 galip ayrıldığı Çaykur Rizespor maçı sonrası flaş bir gerçek ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerde o yıldızın, Çaykur Rizespor mücadelesinde büyük bir fedakarlık yaptığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)