Fenerbahçe'ye Karim Adeyemi'den 1 iyi 1 kötü haber!
Ara transferde önemli hamlelerle takım kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Borussia Dortmund forması giyen Karim Adeyemi'yi gündemine almıştı. Sarı lacivertlilere, 23 yaşındaki yıldızın transferinde 1 iyi 1 de kötü haber geldi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.12.2025 - 11:11
Trendyol Süper Lig'in ilk yarısını lider Galatasaray'ın arkasında 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor.
Sarı lacivertlilerde özellikle Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Torunoğulları transfer çalışmalarında önemli rol oynuyor.
Bu doğrultuda ismi bir süredir Fenerbahçe ile anılan Borussia Dortmund'un yıldızı Karim Adeyemi ile ilgili 1 iyi 1 de kötü gelişme yaşandı.
Takvim'in Alman basınından derlediği habere göre, 23 yaşındaki kanat oyuncusunun satışı için onay verildi.
Ancak Dortmund'un Adeyemi'yi isteyen kulüpler için kapıyı 60 milyon Euro'dan açacağı ve pazarlık da yapılmayacağı belirtildi.
Kulübüyle sorunlar yaşayan genç yıldızla Avrupa'nın önde gelen takımları da ilgileniyor.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, Gençlerbirliği karşısında aldıkları 3-1'lik galibiyetin ardından düzenlediği basın toplantısında sarı lacivertli ekibin yenilmezlik serisi ile ilgili "Maşallah" yorumunda bulundu. -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Natura Dünyası Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Maç öncesi sarı lacivertlilerin teknik direktörü Domenico Tedesco açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Son dakika spor haberi: Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçının Video Yardımcı Hakemi (VAR) Ümit Öztürk olarak açıklandı. -
Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Gençlerbirliği'ni konuk eden Fenerbahçe mücadelenin 8. dakikasında yaşanan pozisyon sonrası penaltı bekledi.