İşte Fenerbahçe'nin yeni golcüsü! Yönetim İtalya'ya uçtu
Fenerbahçe'de ara transfer dönemine kısa bir süre kala çalışmalar hız kazandı. Ocak ayında önemli bir forvet takviyesi yapmayı hedefleyen Kanarya, aradığı ismi İtalya'da buldu. Sarı lacivertlilerin flaş bir yıldız için devreye girdiği ve yönetimin İtalya'ya gittiği öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.12.2025 - 09:08
Fenerbahçe'de ara transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Sarı lacivertliler ocak ayında iddialı takviyeler yaparak kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor.
Bu doğrultuda devre arasında Youssef En Nesyri ile yollarını ayırıp forvet takviyesi yapması beklenen Fenerbahçe bu bölge için flaş bir ismi gündemine aldı.
Takvim'in haberine göre, Fenerbahçe'de yönetici Ertan Torunoğulları, Milan'ın yıldız golcüsü Santiago Gimenez transferi için görüşmelerde bulunmak üzere İtalya'ya gitti.
Tecrübeli yöneticinin Milan'da az forma şansı bulduğu için mutsuz olan yıldız futbolcunun sözleşme şartları hakkında bilgi aldığı da gelen bilgiler arasında.
Milan'ın da ayrılığına sıcak baktığı 24 yaşındaki golcünün öncelikli hedef olarak belirlendiği ve devre arasında bir teklif yapılacağı da gelen haberler arasında.
Öte yandan bu bölge için ismi geçen adaylarından biri olan Alexander Sörloth'un ise hem yüksek maliyeti hem de Atletico Madrid'in oyuncuyu bırakmak istememesi nedeniyle şimdilik golcü listesinde alt sıralarda olduğu gelen bilgiler arasında.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'nin bu sezon tüm kulvarlarda attığı 73 golün 43'üne iki yıldız imzasını attı. Anderson Talisca ve Marco Asensio skor katkılarıyla takımı sırtlamaya devam ediyor. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Bu sezon yaşanan ayrılıklar ile gündeme gelen Fenerbahçe'de takımdan ayrılan isimlerden biri de Sofyan Amrabat'tı. Faslı oyuncu, Real Betis'te kiralık olarak forma giyerken İspanyol basını, 29 yaşındaki futbolcuyla ilgili flaş gelişmeyi duyurdu. İşte detaylar... | Son dakika FB spor haberleri -
Fenerbahçe'nin sezon başında PSG'den renklerine bağladığı Marco Asensio, sarı-lacivertli forma ile sergilediği performasla gündem olmaya devam etti. İspanyol orta saha, Gençlerbirliği maçında Kerem Aktürkoğlu'na yaptığı topuk asistiyle ülkesinde manşetleri süsledi. İşte detaylar... | Son dakika FB spor haberleri -
Fenerbahçe, Anderson Talisca ile nikah tazeleyerek hücum hattını 2027/28 sezonunun sonuna kadar yıldız oyuncuya emanet etme kararı almıştı. Bu gelişmenin ardından Brezilya basınında servis edilen haberler gündem oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika FB spor haberleri