Fenerbahçe'den Galatasaray'a Lookman çalımı!
Atalanta'dan ayrılmak isteyen Ademola Lookman'ın ismi Galatasaray ile ciddi bir şekilde anılıyordu. Son olarak İtalyan basını, Fenerbahçe'nin de transfere dahil olduğunu duyurdu. İşte detaylar...
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 19.11.2025 11:44
Ocak ayında başlayacak ara transfer dönemimnde yapacağı takviyelerle sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Fenerbahçe ve Galatasaray ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.
Sarı-kırmızılıların sezon başında da kadrosuna katmak istediği Ademola Lookman'ın ara transfer döneminde renklerine bağlamak istediği iddia edilmişti.
İtalyan basını, 28 yaşındaki futbolcuyla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı.
Football Italia'ya göre Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe de Ademola Lookman'a talip oldu.
Alfredo Pedulla imzalı haberde, sarı-lacivertlilerin İtalya'da transfer döneminin bitmesinden birkaç gün sonra Nijeryalı yıldız için Atalanta'ya teklifte bulunduğu ancak bu teklifin reddedildiği belirtildi.
Galatasaray'ın da Lookman'a ilgisinin devam ettiği ve Nijeryalı futbolcunun, vatandaşı Victor Osimhen ile aynı takımda forma giymekten mutluluk duyacağı kaydedildi.
Öte yandan sarı-kırmızılıların yıldız oyuncu için henüz bir teklif yapmadığı da aktarıldı.
Ademola Lookman, bu sezon Atalanta formasıyla çıktığı 10 maçta 1 gol kaydetti.
İtalyan ekibiyle olan sözleşmesi 2027 yılına kadar devam eden 28 yaşındaki yıldızın güncel piyasa değeriyse 40 milyon Euro.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de lige verilen milli arada ara transfer çalışmaları başladı. Sarı-lacivertlilerde ocak ayında gelecek isimlerle ilgili planlama yapılırken sürpriz bir gelişme yaşandı. Kanarya'ya transferde adeta piyango vurduğu öğrenildi. İşte o gelişme ve transferin detayları... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Euroleague'in 2. haftasında yarın Alman ekibi Bayern Münih'i konuk edecek. -
Fenerbahçe, Süper Lig'e verilen milli arada hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. -
Eski Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Torunoğulları, "Bir Fenerbahçeli olarak kulübümüzün her tartışmasında değerli futbolcumuz Kante'nin isminin geçmesinden rahatsızım. Maliyetlerin daha da yüksek görünmesi için rakamların vergi dahil olarak dile getirilmesini de manidar buluyorum" dedi.