FENERBAHÇE HABERİ: Domenico Tedesco'nun geleceği belli oldu!
Fenerbahçe'de alınan kötü sonuçların ardından eleştirilerin hedefi olan Domenico Tedesco'nun geleceği belli oldu. Yönetim, genç teknik adam için kararını verdi. İşte detaylar...
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.10.2025 06:40
Fenerbahçe'de tüm gözler teknik direktör gelişmesine çevrildi. Sarı- lacivertlilerde geleceği merakla beklenen Teknik Direktör Domenico Tedesco'nun görevine devam edeceği bildirildi.
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran ve yöneticilerin şu aşamada bir teknik direktör değişikliğinin yarardan çok zarar getireceğine inandığı kaydedildi. En azından ocak ayına kadar hem saha sonuçları hem de transfer döneminde son durumun masaya yatıracağı dile getirildi.
BAŞKAN SARAN'LA GÖRÜŞECEK
Domenico Tedesco'nun milli aradan faydalanarak detaylı bir çalışma yaptığı kaydedildi. İtalyan çalıştırıcının rakip analizleri, mevcut kadronun analizi ve gelecek maçlarla ilgili yoğun mesai harcadığı belirtildi.
Takımın izinli olduğu zamanlarda dahi çalışan Tedesco'nun yoğun maç temposunun ardından son durumu yardımcılarıyla beraber detaylıca incelediği aktarıldı. Fotomaç'ın haberine göre 40 yaşındaki hocanın, Başkan Sadettin Saran'la da bir araya gelmesi bekleniyor.
TRANSFER TOPLANTISI
Başkan Sadettin Saran ile Teknik Direktör Domenico Tedesco'nun bir araya gelmesi bekleniyor. Saran ve Tedesco'nun kadro planlaması ile ilgili detaylı bir görüşme yapacağı belirtildi. Ayrıca ocak ayındaki devre arası transfer dönemi öncesi kadrodaki eksik noktaların konuşulacağı bildirildi.
3 GÜNDE BİR MAÇ
Domenico Tedesco, Fenerbahçe'de göreve başladığı 8 Eylül 2025 tarihinden bu yana yoğun bir süreç geçirdi. Lig ve Avrupa'da 3 günde bir maça çıkan İtalyan teknik adam 7 resmi müsabakada 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşadı. Hem ligdeki ertelenen Alanyaspor maçı hem de Avrupa Ligi'nin ilk 2 haftası nedeniyle hiçbir hafta arası boş geçmedi. Tedesco ilk defa milli ara sayesinde rahat bir zaman buldu.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında Fenerbahçe Tarfin, sahasında Biotekno Körfez Basket'i 85-84 mağlup ederek bu sezonki ilk galibiyetini aldı. -
Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı ancak şu ana kadar istediği verimi alamadığı Romelu Lukaku, A Futbol Milli Takımımıza attığı gol sonrası gündem olmuştu. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın da Lukaku ile kaydettiği golün ardından telefon görüşmesi yaptığı ifade edildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak Al-Jazira'ya transfer olan Anderson Talisca, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. İşte detaylar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Öte yandan TFF tarafından 6 ay hak mahrumiyeti cezası alan Mert Hakan Yandaş'ın cezası 4 Ekim 2026 itibarıyla sona erdi. Cezası biten Yandaş, takımın Çaykur Rizespor maçı öncesi yaptığı idmana da katıldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri