Fenerbahçe'de Edson Alvarez gelişmesi! İşte Meksikalı yıldızın son durumu
Fenerbahçe, Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Sarı-lacivertlilerde milli takımında sakatlık yaşayan Edson Alvarez'in durumu merak konusu olmuştu. İşte Meksikalı yıldızın son durumu...
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 19.09.2025 - 14:12
- Güncelleme Tarihi: 19.09.2025 - 16:19
Fenerbahçe, pazar akşamı deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarına sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.
Teknik Direktör Domenico Tedesco yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen idman; salonda yapılan kuvvet ve dayanıklılık çalışmasının ardından sahada devam etti. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin sonrasında pas çalışması yapan sarı-lacivertliler antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı.
Fenerbahçe, maçın hazırlıklarını yarın yapacağı idmanla tamamlayacak.
Fenerbahçe'de sakatlıktan dönen Edson Alvarez, topla birlikte çalışmalara başladı. Edson Alvarez'in antrenmanda Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Domenico Tedesco ile tokalaştığı görüntülendi.
İŞTE O AN
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'deki başkan adaylarından Sadettin Saran'ın mevcut iş hayatı nedeniyle gündem olan 'Başkanlık adaylığına hukuki engel var mı"? sorusunun cevabı ortaya çıktı. İşte ayrıntılar... -
Fenerbahçe'de başkan adaylarından Sadettin Saran, A Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Saran, seçilmeleri durumunda başarılı olmayan başkanın gitmesi için tüzük çalışmaları yapacaklarını bildirdi. -
Fenerbahçe'den Girona'ya kiralık olarak giden Lviakovic konusunda dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Hırvat oyuncu transfere dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. -
Trendyol Süper Lig'in dört büyük takımı Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor; 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman gazilerimiz için paylaşımda bulundu.