Kerem Aktürkoğlu için Benfica'dan resmi açıklama!
Benfica Teknik Direktörü Bruno Lage, Kerem Aktürkoğlu'nun transferi hakkında açıklamalarda bulundu.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.08.2025 15:53
- Güncelleme Tarihi: 15.08.2025 16:06
Fenerbahçe ile transferinde son anda pürüz çıkan Kerem Aktürkoğlu için Benfica Teknik Direktörü Bruno Lage açıklamalarda bulundu.
Portekiz Ligi'nde oynayacakları Estrela da Amadora maçına odaklandıklarını belirten teknik adam, "Şu anda Estrela da Amadora maçına tam konsantrasyonla hazırlanıyoruz. Takım iyi bir ritme sahip, kim oynarsa oynasın iyi performans gösteriyor. Çok olumlu bir enerji var ve bunu sürdürmek istiyoruz. Zamanla herkese oyun fırsatı vereceğiz. Bunu antrenmanlarda ya da maç hazırlıklarında yapabiliriz, böylece ideal bir sezon başlangıcı sağlamış oluruz." dedi.
"TEKLİF ALDIĞI BİLİNİYOR"
Milli futbolcunun transferi ile ilgili gelen soruları cevaplayan Lage, "Takım için çok önemli bir oyuncu. Takıma katkısını, goller ve asistlerle 20-25 olarak değerlendiriyorum. Sezona çok iyi başladı, Benfica'da mutlu, yeni bir forma numarası seçti ve çok iyi bir başlangıç yaptı. Teklif aldığı biliniyor ama tamamen takıma odaklanmış durumda. Yarınki maçta ona güveniyorum." ifadelerini kullandı.
"FENERBAHÇE'YE ZAMAN VAR!"
Fenerbahçe ile oynayacakları maç hakkında da konuşan Lage, "Estrela hakkında konuşmaya hazırım, Fenerbahçe hakkında konuşmak için zamanım olacak. Konuşacağım tek kişi Jose Faria (Estrela da Amadora teknik direktörü). Cevaplanmamış sorular olduğunu biliyorum. Bugün cevap vermek, odak noktasının Şampiyonlar Ligi olduğu bir maçtan daha mantıklı. Şampiyonaya iyi bir başlangıç yapmanın önemini hissediyoruz. Takımın gösterdiği kararlılığı ve tutarlılığı devam ettirmek istiyoruz. Süper Kupa ve playoff ile iyi bir başlangıç yaptık, bu devamlılığı sağlamak ve taraftarları harekete geçirmek istiyoruz, destekleri önemli olacak. Her zaman kendimizi evimizde hissediyoruz."
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe başkan adaylarından Aziz Yıldırım, Alex de Souza-Aykut Kocaman ilişkisi hakkında konuştu. Yıldırım, bir taraftarın, "Aykut Kocaman heykeli dikilen adamı bitirdi" sözlerine sert karşılık verdi. -
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri | Devre arasında gerçekleşen En-Nesyri-Kante takasının ardından Fenerbahçe ile Al Ittihad bir kez daha transfer masasına oturmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertlilerin, Suudi Arabistan ekibinin 10 numarası ile ilgilendiği öne sürüldü. -
Golcü transferini tamamlama noktasına getiren Aziz Yıldırım, gözünü bir başka dünya yıldızına dikti. Hedefteki yeni isim, bonservisi İngiliz devinde olan 28 yaşındaki dünya yıldızı. İşte hedefteki o isim ve detaylar... -
Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Aykut hocayı açıklarsak seçimi kaybederiz diyorlar. Kaybedersek kaybederiz, hiç önemli değil. Aykut hocayı değerlendirirken hangi yönüyle pozitif, hangi yönüyle negatif ona bakacağız." dedi.