TRANSFER HABERİ: Fenerbahçe’ye Real Madrid'li yıldız! Transferde dev rakipler
Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmenin hesaplarını yapan Fenerbahçe, transferde hareketli günlerden geçiyor. Sarı-lacivertliler son olarak Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı gündemine almıştı. İspanyol devine kiralık teklifini ileten Kanarya, oyuncuyla ilgilenen Al-Nassr, Arsenal ve M. City gibi dünya devleri ile yarışa girdi. İşte detaylar... (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.08.2025 - 06:40
Avrupa futbolunda büyük yankı uyandıracak bir transfer gelişmesi gündeme geldi...
Takvim'de yer alan habere göre Süper Lig devi Fenerbahçe'nin, Real Madrid'in yıldız oyuncusu Rodrygo'yu kiralık olarak kadrosuna katmak için harekete geçtiği ileri sürüldü.
90 milyon Euro piyasa değerine sahip olan Brezilyalı kanat oyuncusu, Al-Nassr; Arsenal ve Manchester City gibi dev kulüplerin de radarında.
Ancak Sarı-Lacivertliler'in, yıldız futbolcuyu ikna etmek için yoğun çaba harcadığı ve oyuncuyla anlaşma sağlandıktan sonra İspanyol kulübü Real Madrid ile resmi görüşmelere başlayacağı gelen bilgiler arasında.
KRİTİK MAÇLARA DAMGA VURDU
Rodrygo, Real Madrid formasıyla bugüne kadar 270 karşılaşmaya çıktı ve bu süreçte 68 gol, 51 asistle önemli bir skor katkısı sağladı.
Genç yaşına rağmen Şampiyonlar Ligi ve La Liga'da birçok kritik maça damga vuran Sambacı, kariyerinin en önemli kararını vermek üzere.
İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Rodrygo'nun Real Madrid'den ayrılma sürecinde nihai kararın kendisine ait olduğu ve kulübün de bu karara saygı göstereceği ifade edildi.
Öte yandan yıldız futbolcunun son seçeneğinin Fener'in hocası Jose Mourinho faktörü olabileceği öne sürüldü.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Avrupa Ligi'nin 6. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe deplasmanda Norveç ekibi Brann'ı farklı mağlup etti. İşte detaylar... -
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Ederson'un transferiyle sezon başında Girona'ya kiralanan Dominik Livakovic'in geleceği şekillenmeye başlandı. Hırvat basınında yer alan haberlere göre 30 yaşındaki eldiven, Fenerbahçe'den ayrılmak üzere. İşte ayrıntılar... | FB Spor haberleri -
Son dakika Fenerbahçe haberleri: UEFA Avrupa Ligi'nin 6. haftasında Norveç temsilcisi Brann'ı deplasmanda 4-0 yenen Fenerbahçe, puanını 11'e yükseltirken sıralamada da ilk 16 arasına girdi. Fotomaç gazetesi yazarları, Brann-fenerbahçe maçını dikkat çeken ifadelerle yorumladı. İşte o yazılar... (FB spor haberleri) -
Son dakika Fenerbahçe haberleri | Ocak ayındaki transfer döneminde santrfor transferini sonlandırmak isteyen Fenerbahçe, bu pozisyon için İtalya'ya yöneldi. Domencio Tedesco'nun isteği doğrultusunda fizikli ve güçlü bir santrfor profili arayan sarı-lacivertlilerin listesindeki 3 isim belli oldu. İşte ayrıntılar.. | FB SPOR HABERLERİ