TRANSFER HABERLERİ | Fenerbahçe'nin gözü Manchester City'nin yıldızlarında!
Son dakika spor haberleri: Fenerbahçe gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Sarı lacivertliler, bu noktada Manchester City'den 2 yıldızı gündemine aldı. FB SPOR HABERLERİ
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 26.05.2025 - 06:41
Fenerbahçe'de gelecek sezon transfer çalışmaları devam ediyor. Güçlü bir kadro kurmak isteyen sarı-lacivertliler birçok önemli yıldızı takibine aldı. Kanarya'da son olarak Manchester City'den iki isim; Jack Grealish ve Jeremy Doku gündeme geldi. Fenerbahçe özellikle hücumda hızlı isimlere yönelmek istiyor. Her iki kanatta yer alan Doku ile hem merkezde hem de kanatlarda görev yapabilen Grealish öne çıktı.
KİRALAMA FORMÜLÜ
Fotomaç'ta yer alan habere göre Manchester City'de sözleşmesi 2028'de sona erecek 22 yaşındaki Doku'nun kiralık olarak kadroya katılması hedefleniyor. City'nin de Belçikalı genç yıldızı bir sezon başka bir takıma kiralama planı olduğu belirtiliyor. Doku bu sezon Manchester City formasıyla 37 maça çıkarken 6 gol attı, 9 asist yaptı, bin 912 dakika süre aldı. Belçika Milli Takımı'nda da yer alan genç yıldız, sol kanat ve sağ kanatta oynuyor.
BONSERVİSSİZ PLANI
Jack Grealish konusunda ise İngiliz basınında önemli haberler dikkat çekiyor. Manchester City'de sözleşmesi 2027'de bitecek olan Grealish'le bu sezonun sonunda yolların ayrılması planlanıyor. Fenerbahçe'nin de bonservis bedeli ödemeden 29 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek istediği savunuldu. İngiliz yıldız bu sezon 32 resmi maça çıkarken 4 gol atıp, 5 asist yaptı ve bin 521 dakika sahada kaldı.
Jack Grealish, 2021'den bu yana forma giydiği Manchester City'de çok önemli başarılara imza attı. Grealish, City'de 1 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 3 Premier Lig şampiyonluğu, 1 FA Kupası, 1 UEFA Süper Kupası ve 1 FIFA Kulüpler Dünya Şampiyonluğu kazandı.
Jeremy Doku, Fenerbahçe'ye karşı 2022-23 sezonunda rakip oldu. O dönem Rennes forması giyen Doku, UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasında Fenerbahçe'ye karşı 12 dakika sahada kaldı. Belçikalı futbolcu, Fransa'da 2-2 berabere biten maçta oynadı
Taraftarlar veda ediyor.
Son günlerde adı Fenerbahçe ile geçen Jack Grealish için Manchester City taraftarları veda mesajları paylaşmaya başladı. Sosyal medyada birçok City taraftarı, büyük başarılar kazanan Grealish'i son kez izlediklerini vurguladı.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de, Jhon Duran ve Youssef En-Nesyri ile yolların ayrılmasının ardından gözler golcü transferine çevrildi. Bu doğrultuda sarı-lacivertliler, Hollandalı o santrfor için devreye girdi. İşte ayrıntılar... (FB spor haberi) -
Ara transfer döneminin kapanmasına sayılı saatler kala Fenerbahçe'de hareketlilik sürüyor. Sarı-lacivertlilerde adı ayrılıkla anılan Fred ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Brezilyalı oyuncunun o kulüp ile anlaşıp takıma veda etmesi durumunda santrfor transferinin önü açılıyor. İşte detaylar... | Son dakika FB spor haberleri -
Ara transfer dönemi kapanmadan savunma hattını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, eski oyuncusu Yusuf Akçiçek için harekete geçmişti. Genç stoper için Al Hilal'e kiralama teklifi götüren sarı-lacivertlilere Suudi ekibinden yanıt geldi. İşte detaylar... | Son dakika FB spor haberleri -
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 3. hafta maçında sahasında Erzurumspor FK'yı ağırladı. Sarı-lacivertliler mücadeleden 3-1'lik galibiyetle ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Fotomaç Gazetesi yazarları, Fenerbahçe-Erzurum FK maçını dikkat çeken ifadelerle değerlendirdi. İşte o yazılar... (FB spor haberi)