FENERBAHÇE TRANSFER HABERİ | Milan Skriniar'ın menajerinden dikkat çeken açıklama! "Sezon bittikten sonra..."
Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde Fransız ekibi PSG'den kadrosuna kattığı ve gösterdiği performansla sarı-lacivertli taraftarların beğenisini kazanan Milan Skriniar'ın kariyerine nasıl yön vereceği belirsizliğini koruyor. Skriniar hakkında son olarak menajeri Slovak basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar... (FB SPOR HABERİ)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.05.2025 15:13
Fenerbahçe'ye ara transfer döneminde katılan ve gösterdiği performansla sarı-lacivertli taraftarların beğenisini kazanan Milan Skriniar hakkında önemli gelişmeler yaşanıyor.
Sezonun sona ermesiyle birlikte Fenerbahçe'yle olan kiralık sözleşmesi sona erecek Slovak futbolcunun kariyerine sarı-lacivertli ekipte mi yoksa başka bir takımda mı devam edeceği sorusu belirsizliğini koruyor.
Son olarak Skriniar'ın menajeri Roberto Sistici, oyuncunun geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu.
Slovak basınından Sportnet'e konuşan Sistici, "Skriniar İstanbul'da mutlu mu?" sorusuna yanıt olarak "Ocak ayında, birçok teklife rağmen, bizi harika insanlarla dolu harika bir kulübe taşıyan cesur ama iyi düşünülmüş bir karar aldık. Bugün bu kararı çok olumlu değerlendiriyoruz." cevabını verdi.
Sistici, "Jose Mourinho, Skriniar hakkında hangi olumlu şeyleri söylüyor?" sorusunu ise "Sezon henüz bitmedi, dolayısıyla tam bir değerlendirme ancak sezon bittikten sonra yapılabilecek ama hem kulübün hem de teknik direktörün Milan'ın son aylardaki performansından ve kişiliğinden memnun olduğunu düşünüyorum. Ve bu hem futbol perspektifinden, hem de insani perspektiften. Elbette kulübün ve taraftarların umduğu sonuçları alamamaları bizi üzüyor." şeklinde yanıtladı.
Bonservisi PSG'de olan Skriniar'ın Fransız ekibiyle 2028 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Güncel piyasa değeri 15 milyon Euro olan 30 yaşındaki futbolcu, mevcut sezonda sarı-lacivertli formayı 26 maçta giyerken 3 gol 2 asistlik performans gösterdi.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de son dönemde eleştirilerin hedefinde yer alan kaleci Ederson hakkında sıcak bir gelişme yaşandı. Brezilyalı file bekçisi için sürpriz bir takımın devreye girdiği ve 32 yaşındaki ismin serbest kalma maddesinin ortaya çıktığı belirtildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Şenol Ustaömer, sarı-lacivertlilerin Domenico Tedesco hakkında aldığı kararı A Spor'a yorumladı. -
Basketbol Avrupa Ligi play-off ilk maçında ağırladığı Litvanya ekibi Zalgiris'i 89-78 yenen Fenerbahçe Beko'nun başantrenörü Sarunas Jasikevicius, seride 1-0 öne geçtikleri için mutlu olduklarını dile getirdi. -
Fenerbahçe'de Domenico Tedesco ile yollar ayrıldı. Galatasaray'a karşı alınan derbi mağlubiyetinin ardından verilen karar, Avrupa basınında manşetlere taşındı. İşte İtalyan-Alman çalıştıcının kovulmasına ilişkin dış basında yapılan değerlendirmeler...