TRANSFER HABERİ: Fenerbahçe'de seçim kozu Sadio Mane!
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Al-Nassr'dan ayrılması beklenen 33 yaşındaki yıldız Sadio Mane ile önümüzdeki günlerde temas kuracak. İşte transferdeki son gelişmeler... FB SPOR HABERLERİ
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.05.2025 - 06:41
Fenerbahçe seçim havasına girerken bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmalarına başladı. Sarı-Lacivertliler'in Başkanı Ali Koç, Eylül ayında yapılacak seçime kadar flaş bir transferi sonuçlandırmak istiyor. Takvim'de yer alan habere göre Koç'un gündemindeki yıldız ise Al-Nassr forması giyen 33 yaşındaki sol kanat oyuncusu Sadio Mane.
17 GOL, 13 ASİST
Suudi Arabistan kulübüyle olan sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan tecrübeli oyuncu ile önümüzdeki günlerde masaya oturması beklenen yönetimin transferi sonuçlandırarak taraftarının bir nebze olsun gönlünü almayı hedeflediği öğrenildi. Sol kanadın yanı sıra sağ kanat ve santrafor bölgesinde de görev alabilen Mane, bu sezon forma giydiği 45 karşılaşmada 17 gol atarken 13 asist yaptı.Toplamda 30 gole katkı verdi.
111 KEZ MİLLİ OLDU
111 kez Senegal Milli Takım formasını giyen yıldız futbolcu 45 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. Liverpool, Bayern Münih, Southampton, Metz ve Salzburg gibi takımların da formasını giyen Mane kariyerinde 583 maça çıktı. 240 gol atarken 119 gol kaydetti. Liverpool kariyerinde 269 maçta görev alan Senegalli yıldız, 120 gol ve 46 asist üretti.
DİĞER HABERLER
-
Süper Lig'de 14. hafta maçında Fenerbahçe, Galatasaray'ı konuk etti. Kadıköy'de oynanan derbi oldukça gergin ve sert bir mücadele içinde geçti. Karşılaşmada yaşanan bazı sert fauller ise dış basında geniş yer buldu. Özellikle Skriniar ile Sara arasında olan pozisyon Chelsea-Arsenal maçındaki faule benzetildi. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında oynanan dev derbide Fenerbahçe son dakika golüyle Galatasaray karşısında 1-1 berabere kaldı. Sabah Gazetesi yazarı Ömer Üründül dev maçı çarpıcı ifadelerle değerlendirdi. İşte o yazı... (FB GS spor haberi) -
Fenerbahçe ile Galatasaray Süper Lig'in 14. haftasında oynanan derbi karşılaşmasında 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin ardından dünya basını derbi hakkında dikkat çeken başlıklarda bulundu. İşte atılan manşetler... -
Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında oynanan dev derbide Fenerbahçe evinde ezeli rakibi Galatasaray'ı ağırladı. Sarı-lacivertliler son dakikada bulduğu golle Galatasaray'la 1-1 berabere kaldı. Spor yazarları, Fenerbahçe-Galatasaray maçını dikkat çeken ifadelerle değerlendirdi. İşte o yazılar... (FB-GS spor haberleri)