TRANSFER HABERİ: Ve Fenerbahçe kararını verdi! İşte Oğuz Aydın'ın ayrılık bedeli
Fenerbahçe'nin bu sezon parlayan yıldızlarından Oğuz Aydın için birçok takım devreye girmişti. Sarı lacivertliler de 24 yaşındaki futbolcunun ayrılık bedelini belirledi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 27.04.2025 12:36
Fenerbahçe'de Oğuz Aydın için transferde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.
Başarılı performansı sonrası her geçen gün talipleri çoğalan milli oyuncu Oğuz Aydın için transferde karar verildi.
OĞUZ AYDIN'IN TALİPLERİ ARTIYOR
2024'ün yazında Alanyaspor'dan 6 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Oğuz Aydın, başarılı performansıyla takdir topladı.
A Milli Takım'a davet alan ve Fenerbahçe'nin vazgeçilmez isimlerinden biri olan 24 yaşındaki milli oyuncunun Avrupa'dan talipleri her geçen gün artmaya devam ediyor.
KARAR VERİLDİ! İŞTE BONSERVİS BEDELİ
Özellikle Napoli ve Ajax'ın kadrosuna katmak istediği Oğuz Aydın'ın geleceği için karar verildi.
Akşam'ın haberine göre; sarı-lacivertli yönetim, yıldız isim için 20 milyon euro ve üzerinde gelen teklifleri dinleme kararı aldı.
BU SEZONKİ PERFORMANSI
Oğuz Aydın, Fenerbahçe formasıyla bu sezon şu ana kadar 25 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 17'sinde ilk 11'de yer aldı.
Toplam 1530 dakika sahada kalan 24 yaşındaki futbolcu, 6 gol ve 8 asistle skora etki etti.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, Avusturya ekibi Sturm Graz ile kozlarını paylaşacak. Sarı lacivertliler seyircisi önündeki ilk karşılaşmadan avantajlı bir skorla ayrılmayı hedefliyor. Teknik Direktör İsmail Kartal ise kritik mücadele öncesi ilk 11'ini netleştirdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında 5 Ağustos Çarşamba günü Avusturya temsilcisi Sturm Graz'ı konuk edecek. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Ve Rafael Leao transferinde düğüm çözülüyor... Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transferi için yarış halinde olduğu Portekizli yıldız, geleceğine dair kararını verdi. 27 yaşındaki kanat oyuncusunun, Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki transfer tercihini yaptığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe ve Galatasaray haberleri (FB GS spor haberi) -
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Sturm Graz'ı konuk edecekleri maç öncesi açıklamalarda bulundu. Kartal, Vedat Muriqi ve N'Golo Kante'nin son durumları hakkında konuştu. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)