FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ | Mourinho'dan çifte santrfor hamlesi!
Son dakika spor haberleri: Fenerbahçe'de gelecek sezon için santrfor hamleleri gündeme geldi. Sarı-lacivertlilerde bu noktada listede 2 isim var. İşte ayrıntılar... FB SPOR HABERLERİ
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.03.2025 - 06:40
Fenerbahçe sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan kaptan Edin Dzeko'yla sözleşme yenilememe kararı aldı. Bunun sebebi ise; hem oyuncunun 39 yaşına gelmesi hem de buna bağlı olarak performansının düşüş yaşamadı.
Tecrübeli santrforun yerine yeni sezonda kaliteli bir golcü katmak isteyen sarı-lacivertlilerin, Lyon'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Alexandre Lacazette ile Al-Hilal'den Alexander Mitrovic.
Öncelik, Suudi ekibinde görev yapan Sırp golcü... Al Hilal'le sözleşmesi 30 Haziran 2026'da bitecek olan 30 yaşındaki oyuncu, Avrupa'ya dönmeye sıcak bakıyor.
Fenerbahçe'nin piyasa değeri 25 milyon euro olan Mitrovic için önemli bir miktarı gözden çıkardığı belirtildi.
Ancak bu transferde sonuca ulaşılamazsa bonservisini eline alan Lacazette için girişimler başlayacak. İki yıldızdan biri yeni sezonda Fenerbahçe forması giyecek.
DİĞER HABERLER
-
Sarı-lacivertlilerde kadroda düşünülmeyen Sofyan Amrabat, Real Betis'e kiralandı. -
Sarı-lacivertlilerin geçtiğimiz sezon devre arasında kadrosuna kattığı Brezilyalı stoper Diego Carlos, Como'ya kiralandı. -
Sarı-lacivertli ekip Ederson transferi sonrası Dominik Livakovic'i İspanyol ekibi Girona'ya kiraladı. -
FIFA Disiplin Komitesi, Trendyol 1. Lig ekibi Adana Demirspor ve Nesine 2. Lig kulübü Yeni Malatyaspor'a puan silme cezası uyguladı.