Fenerbahçe ligde moral peşinde! İşte Mourinho'nun Reeder Samsunspor maçı muhtemel 11'i
UEFA Avrupa Ligi'nde Rangers'a elenen Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında sahasında Reeder Samsunspor'u ağırlayacak. Sarı lacivertliler, zorlu rakibi karşısında sahadan 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. İşte Fenerbahçe - Reeder Samsunspor müsabakasının muhtemel 11'leri... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 16.03.2025 - 06:40
UEFA Avrupa Ligi'ne talihsiz bir şekilde veda eden F.Bahçe'nin elinde Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası kaldı. İki kulvarda da ezeli rakibi G.Saray ile yarış içerisine giren sarı-lacivertliler, dün rakibinin kazanmasıyla birlikte ligde 2 maç eksiği ile 10 puan geriye düştü.
Bunu kapatmak isteyen sarılacivertliler İskoçya dönüşünde bugün Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Samsunspor'u konuk edecek. Sarı Kanarya'da galibiyetten başka bir düşünce bulunmuyor. Teknik direktör Jose Mourinho ve öğrencileri bugünkü maçın öneminin farkında.
38 YILDIR YENİLMİYOR
Süper Lig'in ilk yarısındaki karşılaşmada taraflar birbirlerine üstünlük kuramazken, ilk 6 sıradaki takımların hepsine puan kaybeden F.Bahçe, şanssızlığını Göztepe galibiyetiyle kırmıştı.
Süper Lig'de Samsunspor'u konuk ettiği son 19 maçın hiçbirinden mağlup ayrılmayan Fenerbahçe son yenilgisini 1987 yılında aldı. Bu sürede sahaya çıktığı 13 maçtan zaferle ayrılan sarı-lacivertliler 6 kez de berabere kaldı. Rakibine karşı evinde 38 senedir kaybetmeyen Sarı Kanarya, zaferlerine bir yenisini eklemek istiyor.
ÜÇ İSİM SINIRDA
Fotomaç'ın haberine göre, F.Bahçe'de zorlu Samsun mücadelesi öncesinde üç isim sarı kart sınırında bulunuyor. Sarı-lacivertlilerde Filip Kostic, Mert Hakan Yandaş ve Çağlar Söyüncü sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler.
Bu üç isimden kart gören futbolcular ligde gelecek hafta oynanacak olan Bodrum FK maçında forma giyemeyecekler.
DÖRT EKSİK VAR
Samsunspor maçı öncesinde F.Bahçe'de 4 önemli eksik bulunuyor. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları devam eden Diego Carlos, Çağlar, İsmail ve Levent bugünkü mücadelede forma giyemeyecekler. F.Bahçe'de, Becao ve Oosterwolde de sezonu kapatmıştı.
İŞTE KARŞILAŞMANIN MUHTEMEL 11'LERİ
Fenerbahçe: İrfan, Yusuf, Skriniar, Djiku, Kostic, Fred, Szymanski, Oğuz, Tadic, Dzeko, En-Nesyri
Reeder Samsunspor: Okan, Zeki, Yunus, Drongelen, Bennasser, Bola, Soner, Ntcham, Emre Kılınç, Holse, Mouandilmadji
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de sular durulmuyor. Sarı lacivertlilerde, İrfan Can Kahveci ve Cenk Tosun'un kadro dışı kalmasının ardından bazı isimlere de aynı tarife uygulanabilir. Bu noktada yönetimle görüşme yapan Tedesco 2 futbolcu üzerinde son uyarısında bulundu. İşte detaylar... FB SPOR HABERLERİ -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig 9. haftasında 19 Ekim Pazar günü Fatih Karagümrük ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. -
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, Benfica'dan rekor bir bedelle transfer olan Kerem Aktürkoğlu'nun transferinde yaşananları anlattı. Saran, ayrıca Kerem Aktürkoğlu'nun Fenerbahçe ile çift sözleşme yapması nedeniyle UEFA'dan ceza alacağı iddialarına ilişkin konuştu. -
Fenerbahçe'de ara transfer çalışmaları erkenden başladı. Bu doğrultuda sarı lacivertliler, teknik direktör Domenico Tedesco'nun listesinin ilk sırasında bulunan Barcelonalı o ismi kadrosuna katmak için harekete geçti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)