Fenerbahçe'de ortaya çıkan transfer gerçeği! Sol bek için o isimle görüşülmüş ancak...
Ara transfer döneminin sona ermesininin ardından Fenerbahçe'de flaş bir gerçek ortaya çıktı. Sarı-lacivertli ekibin, İngiltere Premier Lig'de forma giyen o sol bek için kendisi ve kulübüyle görüşmelerde bulunduğu ancak transferin gerçekleşmediği öğrenildi. İşte detaylar... (FB SPOR HABERİ)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.02.2025 06:40
Ara transfer döneminde kadrosuna kattığı oyuncularla dikkat çeken Fenerbahçe'nin sol bek transferi için de girişimlerde bulunduğu ancak sonuçsuz kaldığı öğrenildi.
Takvim'in haberine göre, Sarı-Lacivertliler'in Sportif Direktörü Mario Branco'nun Crystal Palace'ta forma giyen Tyrick Mitchell için hem kulübü hem de oyuncuyla görüşmelerde bulunduğu belirlendi.
KONTRATI BİTİYOR
Ancak 25 yaşındaki İngiliz futbolcunun Premier Lig'den ayrılmaya soğuk baktığı ve transferin bu nedenden dolayı gerçekleşmediği ifade ediliyor.
Sarı-Lacivertliler'in sezon sonunda boşa çıkacak oyuncunun menajeriyle yeni sezon için görüşmelerde bulunup takıma kazandırmayı planladığı da gelen haberler arasında.
29 MAÇTA OYNADI
Bu sezon 29 maçta forma giyen tecrübeli futbolcu 3 asiste imza attı. Tecrübeli sol beke güncel verilere göre 25 milyon Euro değer biçiliyor.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'den 3'lü harekat! -
Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Çaykur Rizespor deplasmanı sonrası zorlu bir deplasmana daha hazırlanıyor. Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında Aston Villa ile karşılaşacak sarı-lacivertlilerde, deneyimli teknik direktörün ilk 11'de sürpriz bir tercih yapacağı iddia edildi. -
Fenerbahçe'nin, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında karşılaştığı ve sahadan 3-0 galip ayrıldığı Çaykur Rizespor maçı sonrası flaş bir gerçek ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerde o yıldızın, Çaykur Rizespor mücadelesinde büyük bir fedakarlık yaptığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında Aston Villa ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, karşılaşma öncesi hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü.