Galatasaray devreye girmişti! Fenerbahçe o transferi bitiriyor
Trendyol Süper Lig'de 2. sırada yer alan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı lacivertliler, Galatasaray'ın da devreye girdiği o yıldızın transferinde mutlu sona ulaşmaya çok yaklaştı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 07.01.2025 06:40
Fenerbahçe bir yandan Süper Lig'de Galatasaray'la arasındaki puan farkını kapatmanın hesaplarını yaparken diğer yandan kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.
Talisca'da mutlu sona ulaşan sarı-lacivertliler, stoper arayışlarında da hedefine ulaştı. Lens'le 2027 Haziran'ına kadar sözleşmesi olan Kevin Danso için yapılan ilk teklif olumlu karşılandı.
Fransız ekibinin 20 milyon Euro bonservis belirlediği 26 yaşındaki futbolcu için Fenerbahçe, kapıyı 15 milyon Euro'dan çaldı.
Sabah'ın haberine göre, her transfer döneminde ezeli rakiplerin birbirlerinin takip ettiği isimlerin nabzını yoklaması geleneği Kevin Danso'da da devreye girdi.
Galatasaray, Lens kulübüne Avusturyalı stoperin şartlarını sordu. Bu ilgi sonucu Fransız ekibi fiyat konusunda ortamı ateşlemeye çalışsa da Fenerbahçe'nin transferi bitirmeye bir hayli kararlı olduğu belirtildi.
Kanarya, bitti gözüyle baktığı transferin olumsuz sonuçlanmasına karşın Udinese forması giyen stoper Jaka Bijol için de çalışmalara başladı. İtalyan kulübüne 25 yaşındaki Sloven stoperin şartları soruldu. Piyasa değeri 18 milyon Euro olan Bijol, bu sezon 20 lig maçında 1755 dakika süre alırken 2 gol-2 asistle oynadı. Onun da Danso gibi takımıyla sözleşmesi 2027 yılında bitecek.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında 5 Ağustos Çarşamba günü Avusturya temsilcisi Sturm Graz'ı konuk edecek. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Ve Rafael Leao transferinde düğüm çözülüyor... Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transferi için yarış halinde olduğu Portekizli yıldız, geleceğine dair kararını verdi. 27 yaşındaki kanat oyuncusunun, Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki transfer tercihini yaptığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe ve Galatasaray haberleri (FB GS spor haberi) -
Yaz transfer döneminde flaş hamlelere imza atan Fenerbahçe'de yeni bir gelişme yaşandı. Sarı lacivertliler, 40 milyon Euro piyasa değeri olan o yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti. İşte detaylar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'de Archie Brown ve Jayden Oosterwolde'nin geleceği belirsizliğini korurken, sarı-lacivertliler olası ayrılıklara karşı harekete geçti. Yönetimin, iki oyuncudan birinin takımdan ayrılması halinde Premier Lig'in yıldız sol beki için resmi girişimlerde bulunacağı öne sürüldü. İşte ayrıntılar...