Mourinho rica etti Real Madrid transferden çekildi! Yıldız isim adım adım Fenerbahçe'ye
Ara transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de önemli bir gelişme yaşandı. Teknik Direktör Jose Mourinho'nun, sarı lacivertlilerin gündeminde yer alan o yıldız için Real Madrid Başkanı Florentino Perez'den izin istediği öğrenildi. Konuya dair haberi ise İspanyol basını duyurdu. İşte ayrıntılar... (aspor.com.tr - Dış Haberler / KUBİLAY AÇIKGÜN)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.12.2024 - 12:18
Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
Sarı lacivertliler ara transfer döneminde önemli takviyeler yaparak sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyor.
Bu doğrultuda yönetim, teknik direktör Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda belirlenen isimlerle görüşmelere başlamıştı.
Kanarya'nın özellikle savunma hattına takviye yapması bekleniyordu.
Birçok önemli stoperle görüşen Fenerbahçe, Al-Nassr forması giyen Aymeric Laporte'u gündemine almıştı.
Bunun yanı sıra İspanyol oyuncu için Real Madrid'in de devrede olduğu ifade edilmişti.
Ancak transfere dair flaş bir gelişme yaşandı.
Konuya ilişkin haberi ise İspanyol medyası duyurdu.
İşte ayrıntılar...
MOURINHO'DAN, PEREZ'E TRANSFER RİCASI!
Realmadridexclusivo'da yer alan habere göre; Jose Mourinho, Real Madrid Başkanı Florentino Perez'e transfer ricasında bulundu.
Mourinho'nun, Aymeric Laporte transferi için Perez'den izin istediği belirtildi.
Real Madrid'in, 30 yaşındaki futbolcuyu gündemine aldığı ancak listede farklı stoper alternatiflerinin de bulunduğu kaydedildi.
Bu doğrultuda Başkan Perez'in, Jose Mourinho'dan gelen istek sonrası transferde geri adım attığı ve Laporte'un artık Real Madrid'in gündeminde olmadığı aktarıldı.
Al-Nassr ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Laporte'un ise ocak ayında kesin olarak takımdan ayrılacağı ve daha rekabetçi bir lige gitmeyi planladığı vurgulandı.
Fenerbahçe'nin, Al-Nassr ile yürüttüğü operasyonlar nedeniyle Suudi kulübüyle iyi ilişkileri bulunduğu ve yeniden Avrupa'ya dönmeyi hedefleyen Laporte'u kadrosuna katabileceği yazıldı.
BU SEZON 17 MAÇA ÇIKTI!
Aymeric Laporte bu sezon Arabistan temsilcisinde toplam 17 maça çıktı.
Başarılı oyuncu bu karşılaşmalarda 3 gol attı.
1.91 boyundaki İspanyol futbolcunun güncel piyasa değeri ise 18 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'den Hesap.com Antalyaspor maçında sakatlanan Nelson Semedo'nun sağlık durumu için açıklama geldi. İşte kulüpten yapılan açıklama... -
Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de şimdiden yaz transfer dönemi için çalışmalar başladı. Kanarya'da bu anlamda daha önce de gündeme gelen genç futbolcu Kenan Haroun ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. İşte sarı-lacivertli taraftarların ilgisini çeken habere dair tüm detaylar... -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de son haftalardaki hakem kararlarını hedef alan bir açıklamada bulundu. İşte detaylar... -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Hesap.com Antalyaspor ile 2-2'lik skorla berabere kaldı. Kanarya şampiyonluk yarışında çok önemli 2 puanı Antalya'da bırakırken mücadeleye Mert Müldür'ün pozisyonu damga vurdu. Tartışmalı pozisyonun penaltı olup olmadığını ünlü yorumcu Ahmet Çakar Sabah Gazetesi'nde değerlendirdi. İşte o sözler...