FENERBAHÇE HABERLERİ | Jose Mourinho'dan Ferdi Kadıoğlu'nun transferine şartlı izin!
Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında alınan Göztepe beraberliğinin ardından transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Ferdi Kadıoğlu'nun Premier Lig'e transferinin yakın zamanda gerçekleşmesi beklenirken, Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho'nun milli futbolcunun ayrılığına bir tek şartla izin vereceği aktarıldı. İşte detaylar...
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.08.2024 - 11:39
- Güncelleme Tarihi: 22.08.2024 - 11:45
Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk olacak Fenerbahçe'de hazırlıklar sürüyor.
Ligin 2. haftasında Göztepe beraberliği sonrası Samandıra'da bırakılan 2 puanın kritiği yapılırken, Rize maçında 3 puan hedefleniyor.
Diğer yandan transfer çalışmalarına da hız veren Fenerbahçe'de önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.
Transferde adı sık geçen milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu'nun İngiltere Premier Lig ekibi Brighton'a transfer olması bekleniyor.
Ferdi'nin transferi sonrası ise yerine hangi oyuncunun geleceği ise merak konusu.
Sabah'ta yer alan habere göre, Jose Mourinho'nun Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe'den ayrıldığı senaryoyu düşünürek yönetimden yeni bir talepte bulunduğu iddia edildi.
Sol bek pozisyonunda Jayden Oosterwolde'yi kullanmayı düşünen Mourinho, yönetimden Ferdi'nin ayrılması durumunda stoper hattına takviye istediği belirtildi.
Sol ayaklı bir stoper istediği iddia edilen tecrübeli teknik adamın, Rodrigo Becao ve Alexander Djiku'yu yeterli seviyede bulmadığı aktarıldı.
Jose Mourinho'nun transfer raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten Fenerbahçe'de Calvin Bassey ismi öne çıktı.
İngiltere Premier Lig ekibi Fulham formasını terleten 24 yaşındaki Nijeryalı futbolcu, stoper hattında görev yapıyor.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 3 büyüğü Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, kış transfer döneminde yapacakları takviye için kolları sıvamış durumda. Yapılacak eklemelerle hedefleri doğrultusunda başarıya ulaşmak isteyen devler, transferde Borussia Dortmund'un yıldız futbolcusu için rekabet halinde. İşte ayrıntılar... -
Temsilcilerimizin Perşembe günü oynayacağı Avrupa maçlarının hakemleri belli oldu. -
Trendyol Süper Lig'de zirve yarışı büyük bir heyecanla devam ederken, takımların devre arasındaki takviyeler için hedeflediği isimler belli olmaya başladı. Zirve yarışında kıyasıya rekabet eden Fenerbahçe ve Galatasaray'ın, aynı savunmacı için transferde birbirine rakip olduğu ortaya çıktı. -
Fenerbahçe eski başkan adaylarından Hakan Bilal Kutlualp, Mohamed Salah'a Fenerbahçe'ye gelmesi için çağrıda bulundu.