TRANSFER HABERİ | Fenerbahçe'den İlkay Gündoğan bombası!
Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe flaş bir transfere imza atmak istiyor. Sarı-lacivertli ekip Barcelona forması giyen dünya yıldızı İlkay Gündoğan'ı kadrosuna katmak için harekete geçti. İşte detaylar... (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.08.2024 - 13:23
Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Göztepe'ye konuk olan Fenerbahçe 2-0 öne geçtiği karşılaşmadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.
Lille ve Göztepe maçlarının ardından transferde düğmeye basan yönetim orta saha takviyesi yapmak için gün sayıyor.
Kadrosundaki yabancı sayısını azaltması gereken ve harcama limitini düşünenen Fenerbahçe kadroda düşünülmeyen isimlerle yollarını ayırmaya hazırlanıyor.
Brighton'a gitmeye gün sayan Ferdi'nin transferi için pazarlıklarını sürdüren sarı lacivertliler yıldız oyuncunun bonservisinden gelen parayla Avrupa'da ses getirecek bir ismi kadrosuna katmak istiyor.
ÖNCELİK ORTA SAHA!
Krunic'in performansından memnun kalmayan Mourinho yönetime orta sahayı işaret etti.
Fred'in sakatlığı sonrası sıkıntı çeken sarı lacivertliler transferde önceliğini orta saha bölgesine verdi.
İspanyol medyası Fenerbahçe için flaş bir idda ortaya attı.
fotomac.com.tr'den İlkay Gündoğan'ın Sport'tan derlediği habere göre Fenerbahçe, İlkay Gündoğan için harekete geçmeye hazırlanıyor.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Gündoğan'ı ikna etmek için her şeyi yapmaya hazır olduğu kaydedildi.
Suudi Arabistan'daki kulüplerin de gelişmeleri takip ettiği belirtiliyor.
Barcelona'dan ayrılmak isteyen Alman oyuncu ligde son oynanan Valencia maçı kadrosuna alınmadı.
Öte yandan İspanyol basını maaş limitinde sıkıntı yaşan Barça yıllık 15 milyon euro kazanan İlkay'ı takımdan göndermeye sıcak baktığını yazdı.
Nürnberg, Dortmund Manchester City ve Barcelona formaları giyen tecrübeli orta saha oyuncusunun sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor.
DİĞER HABERLER
-
Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de Milan Skriniar, Nottingham Forest karşısında oynanan ilk maçta sakatlanmıştı. Slovak stoperin sahalara ne zaman döneceği belli oldu. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Fenerbahçe ile Samsunspor arasında oynanacak maçta VAR hakemi Abdullah Buğra Taşkınsoy oldu. Ülker Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı Oğuzhan Çakır yönetecek. -
Fenerbahçe'de yeni sezon transfer planlamaları şimdiden başladı. Gelecek sezon savunma hattına net bir takviye yapmak isteyen sarı lacivertliler, Arjantinli o futbolcu için devreye girdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Yaz transfer döneminin son günlerine doğru West Ham'dan Fenerbahçe'ye kiralanan Edson Alvarez hakkında dikkat çeken bir transfer itirafı gündeme geldi. Meksika Milli Takım Teknik Direktörü Javier Aguirre, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jose Mourinho'ya, Edson Alvarez'i Fenerbahçe'ye transfer etmesi için neler söylediğini açıkladı. İşte detaylar...