Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Lille maçının hazırlıkları tamamlandı!
UEFA Şampiyonlar Ligi 3’üncü Ön Eleme Turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Fransa ekibi LOSC Lille ile yarın deplasmanda oynayacağı maç öncesi son antrenmanını gerçekleştirdi.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.08.2024 - 13:32
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu ilk maçında Fransa temsilcisi LOSC Lille ile yarın deplasmanda oynayacağı maç öncesi son antrenmanını gerçekleştirdi.
Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde ilk bölümü basın mensuplarına açık gerçekleştirilen idman; ısınma, çabukluk ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı. Ardından iki gruba ayrılan futbolcular 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdükleri antrenmanı, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı. Antrenmanda tedavisi devam eden Fred yer almadı.
LOSC Lille ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, bugün Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Fransa'ya hareket edecek.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika transfer haberleri: İtalya Serie A takımlarından Milan, stoper rotasyonunu kuvvetlendirmek adına, adı Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan iki isim ilgileniyor. İşte detaylar... -
Geride bıraktığımız sezonu Euroleague, Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Kupası şampiyonluklarıyla noktalayan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, yeni sezonun hazırlıklarına başladı. -
Fenerbahçe'nin yeni transferi Edson Alvarez, “Taraftarlarımıza saha içerisinde nasıl bir oyuncu olduğumu oyunumla göstermek istiyorum. Benden şunu bekleyebilirler, sahada her zaman özverili ve sorumluluk alan bir futbolcu olacağım. Sorumluluğumun büyük olduğunun farkındayım ama bu takım için her şeyimi vereceğim" dedi. -
Son dakika Fenerbahçe transfer haberi | Fenerbahçe, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken genç stoperi Yusuf Akçiçek için flaş bir gelişme yaşandı. Serie A devi Inter, 19 yaşındaki savunmacı için sarı-lacivertlilerin kapısını çaldı. İşte detaylar… (FB spor haberleri)