Fenerbahçe'nin eski aşkı alevlendi! Transferde günün sürprizi
Transfer görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor. Sarı lacivertliler uzun bir süredir orta saha arayışındaydı. Listedinde birçok isim bulunan Kanarya'nın, eski aşkı alevlendi. Yönetim, temmuz ayında teklif yaptığı o yıldız için yeniden devreye girdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.09.2023 10:24
Fenerbahçe'de transfer operasyonu tüm hızıyla devam ediyor.
Kadrosuna birçok yıldızı katan ve Süper Lig'deki hedefini şampiyonluk, Konferans Ligi'ndeki hedefini ise final olarak belirleyen Kanarya, 15 Eylül'e kadar orta saha transferini bitirmek için kolları sıvadı.
Sarı lacivertlilerin listesinde ise birbirinden flaş isimler bulunuyor.
6 numara arayışlarını sürdüren yönetim, gündemine iki Hırvat yıldızı aldı.
İşte detaylar...
Yeniasır'ın haberine göre Kanarya, Dinamo Zagreb forması giyen 29 yaşındaki Josip Misic ve Atalanta'da oynayan Mario Pasalic için girişimlerini sürdürüyor.
Fenerbahçe, temmuz ayında 28 yaşındaki Pasalic için İtalyan ekibine 15 milyon Euro önermişti.
Sarı lacivertliler, Atalanta'nın olumlu cevap vermesine rağmen Hırvat oyuncuyu ikna edemediği için transferi gerçekleştirememişti.
Yönetimin, bir kez daha devreye girerek oyuncuyu ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.
İKİLİ İLİŞKİLER KULLANILACAK
Josip Misic için ise piyasa araştırması yapan kurmaylar, henüz oyuncu için resmi bir teklif yapmadı.
İlerleyen günlerde Hırvat orta saha için resmi temasların başlayabileceği aktarıldı.
Livakovic'i de Zagreb'den transfer eden Fenerbahçe, bu transferde ikili ilişkilerini kullanmayı planlıyor.
Hırvat ekibiyle toplamda 132 maça çıkan Misic, 6 gol ve 6 asist yapma başarısı gösterdi.
Atalanta formasını 202 kez giyen Pasalic ise 45 kez fileleri havalandırdı, 27 de asist yaptı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 1. haftasında Gençlerbirliği ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Eryaman Stadı'nda oynanan mücadelenin ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle tamamlanırken; ikinci yarıda bulduğu golle öne geçen Gençlerbirliği, sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak sezonun ilk haftasında Fenerbahçe'yi mağlup etti. Spor yazarları, Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçını dikkat çeken ifadelerle yorumladı. İşte, o yazılar... (FB Spor haberleri) -
Fenerbahçe zoru başardı! -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaştı. Sarı lacivertliler mücadeleyi 2-1 kaybederek şok bir yenilgi aldı. Sabah Gazetesi Yazarı Ahmet Çakar da Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçını çarpıcı ifadelerle değerlendirirken, tartışmalı pozisyonlara da değindi. İşte o yazı... (FB spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Gençlerbirliği'ne 2-1 yenilerek moral kaybı yaşayan Fenerbahçe'de, gözler yeniden transfer çalışmalarına çevrildi. Bu doğrultuda sarı lacivertlilerin flaş bir girişimde bulunduğu ve milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nu transfer etmek için devreye girdiği ortaya çıktı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)