Fenerbahçe'de şampiyonluk hesapları! Galatasaray maçı...
Son olarak Fatih Karagümrük'ü 2-1 geçen Fenerbahçe'de kaybedilen derbiler can sıkıyor. Sarı-lacivertliler bir yandan zirve hesapları yaparken bir yandan da ikili averaj hesaplarını yapıyor. İşte son detaylar... FB SPOR HABERLERİ
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 12.04.2023 06:40
Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe'de şampiyonluk hesapları tekrar yapılmaya başlandı. Son lig maçında Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup eden ve Galatasaray ile puan farkını 6'ya indiren Sarı-Lacivertliler'in şampiyonluk umutları tekrar filizlendi.
Dünya Kupası arasına kadar muhteşem bir performans gösteren ancak ara sonrası liderliği Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de hedef kalan 8 maçı da kazanarak şampiyonluk ipini göğüslemek. Fenerbahçe kalan 8 maçı da kazanırsa Galatasaray'ın iki maçta daha takılmasını bekleyecek.
ONA RAĞMEN KOPMADI!
Sarı-lacivertliler'de Jesus, özellikle Dünya Kupası arası sonrası yaptığı yanlış oyuncu tercihleri ve taktiklerle tepki çekti. Fenerbahçe ona rağmen yarıştan kopmadı.
Portekizli hoca sadece yanlış oyuncu tercihleri değil yaptığı açıklamalarla da takımının modunu düşürdü.
Fenerbahçe, Süper Lig'de kalan haftalarda ezeli rakibi G.Saray ile deplasmanda karşılaşacak. Başakşehir, Sivasspor ve Giresun'la da deplasmanda mücadele edecek. Fenerbahçe, Cimbom'a evinde 3-0 yenildiği için ikili averaj konusunda oldukça sıkıntılı.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de ocak ayındaki ara transfer dönemi öncesinde 10 numara takviyesi yeniden gündeme geldi. Marco Asensio'nun ameliyat kararı sonrası sarı-lacivertli yönetimin hücum hattı için harekete geçebileceği öne sürüldü. Asensio'nun yokluğunda İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş da alternatifler arasında yer alıyor. İşte tüm detaylar... -
Fenerbahçe'de Marco Asensio'nun sakatlığına ilişkin beklenen açıklamalar geldi. Futbol Direktörü Oğuz Çetin ve Kulüp Doktoru Ahmet Kulduk, İspanyol yıldızın sağlık durumuyla ilgili son gelişmeleri paylaştı. Dizindeki kıkırdak lezyonu nedeniyle ameliyat edilecek olan Asensio'nun yaklaşık 2,5 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. Bu süreçte sarı-lacivertlilerin kaçıracağı kritik maçlar da belli oldu. İşte Asensio'nun forma giyemeyeceği karşılaşmalar... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Slavia Prag ile karşılaşacak Fenerbahçe'de Nathan Ake, mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu. -
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Çekya temsilcisi Slavia Prag'ı ağırlayacak. Chobani Stadı'ndaki müsabaka saat 19.45'te başlayacak. Karşılaşmayı İspanyol hakem Ricardo de Burgos yönetecek. Burgos'un yardımcılıklarını Iker De Francisco ile Ivan Masso Granado yapacak. Temsilcimiz evinde oynayacağı mücadeleden 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. İşte İsmail Kartal'ın sahaya sürmeyi planladığı muhtemel 11... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)