Dünya devleri sıraya girdi! Fenerbahçeli Arda Güler'e bir talip daha
Fenerbahçe'de oynadığı futbolla taraftarları mest eden ve her geçen gün üstüne koyarak giden Arda Güler'in talipleri artıyor. 17 yaşındaki genç yeteneğin adı Paris Saint-Germain (PSG), Napoli ve Milan ile anılırken; bir dünya devi daha talip oldu. İşte detaylar... | Fenerbahçe transfer haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.11.2022 10:48
Bu sezon gösterdiği performansla taraftarını mutlu etmeyi başaran Fenerbahçe'de süre bulan her oyuncunun gösterdiği performans taraflı tarafsız herkesin takdirini topladı. Sarı-lacivertlilerde bulduğu forma şansını iyi değerlendiren isimlerden biri de Arda Güler oldu.
Geçtiğimiz sezon özellikle İsmail Kartal döneminde sık sık forma şansı bulan 17 yaşındaki yıldız, bu sezon Jorge Jesus'un da değerlendirdiği isimlerden biri oldu. Genç futbolcu, sarı-lacivertli takımda gösterdiği başarılı performansla A Milli Takım'a kadar yükselmeyi başardı. Arda, geçtiğimiz cumartesi günü Gaziantep'te oynanan Çekya maçıyla ilk kez milli formayı terletti.
Sergilediği etkili futbolla Fenerbahçeli taraftarların sevgilisi olan Arda Güler, Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekti. Fotomaç'ın haberine göre; PSG, Milan ve Napoli derken Arda Güler için transfer iddialarına bir Avrupa devi daha katıldı.
DORTMUND DA İSTİYOR
Alman ekibi Borussia Dortmund'un da 17 yaşındaki orta saha için devreye girmek üzere olduğu vurgulandı. Oyuncu için rakam hazırlanma aşamasında olduğu belirtilirken, devre arasında sarı lacivertli kulübün kapısının çalınabileceği kaydedildi.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe evinde RAMS Başakşehir mağlup ederek, şampiyonluk yarışından kopmadı. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında sahasında RAMS Başakşehir’i 3-1’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından basın toplantısında fotomac.com.tr editörlerinden Mesut Erkam Şahin, Fenerbahçe yardımcı antrenörü Zeki Murat Göle’ye “Camiayı oldukça yakından bilen birisiniz. Sizce Fenerbahçe’nin yeni hocası yerli mi olmalı yabancı mı?” şeklinde soru yöneltti. Zeki Murat Göle bu soruya, “Fenerbahçe’nin hocası Fenerbahçe’yi yukarıya en doğru şekilde çeken hoca olmalı. Sonuçta yerli-yabancı ayrımı yapamayacağız. Tabiki sonuçta geçmişe baktığımız zaman yabancı hocaların şampiyon olma oranı çok düşük. Şimdiye kadar yerli hocalarla daha çok şampiyon olmuşuz. O ağır basıyor. Ama sonuçta ben bir ayrım yapamam şuan.” şeklinde yanıt verdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında evinde RAMS Başakşehir ile karşılaştı. Sarı lacivertli taraftarlar, maçın 90. dakikasında oyuna dahil olan Edson Alvarez'e yoğun tepki gösterdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe sahasında RAMS Başakşehir'i mağlup ederek şampiyonluk yarışına tutundu. Maçın ardından sar-lacivertli ekibin yöneticisi Ertan Torunoğulları çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...