Fenerbahçe AEK Larnaca maçı hazırlıkları tamamlandı!
UEFA Avrupa Ligi B Grubu üçüncü maçında kendi evinde Güney Kıbrıs Rum Kesimi takımlarından AEK Larnaca ile karşılaşacak Fenerbahçe'de hazırlıklar tamamlandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.10.2022 17:04
UEFA Avrupa Ligi B Grubu üçüncü maçında yarın kendi sahasında Güney Kıbrıs Rum Kesimi ekiplerinden AEK Larnaca ile karşılaşacak Fenerbahçe'de hazırlıklar tamamlandı.
Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde teknik Jorge Jesus yönetiminde gerçekleştirilen antrenman düz koşu ile başladı. Isınma hareketleri ile devam eden idman, 5'e 2 top kapma çalışmaları ile sürdü. Sarı-lacivertiler antrenmanın basına kapalı bölümünde ise taktiksel çalışmalar yapıldı.
Fenerbahçe'de Beşiktaş ile oynanan derbi maçta sakatlanan Mert Hakan Yandaş'ın ise dizinde trawma tespit edildi. Tedavasine başlanan tecrübeli futbolcu AEK Larnaca ve ligdeki Fatih Karagümrük maçlarında görev alamayacak. Öte yandan çalışmalarını özel program dahilinde sürdüren Joshua King ile Luan Peres de AEK Larnaca maçında forma giyemeyecek.
Beşiktaş derbisinde yer alan bazı futbolcularını dinlendirmeyi planlayan Jesus'un AEK Larnaca maçına şu 11'le çıkması bekleniyor: "Altay, Osayi-Samuel, Serdar Aziz, Szalai, Alioski, İsmail Yüksek, Zajc, Emre Mor, İrfan Can, Rossi, Batshuayi."
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın ayrılığının ardından gözler yeni teknik direktöre çevrildi. A Spor Muhabiri Erdem Akbaş son gelişmeleri aktardı. İşte detaylar... -
Türkiye Futbol Federasyonu ile Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüpleri, resmi sosyal medya hesaplarından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. İşte o paylaşımlar... | Son dakika spor haberleri -
Galatasaray derbisinde alınan yenilginin ardından Fenerbahçe'de yaprak dökümü devam ediyor. Teknik direktör İsmail Kartal ile yolları ayıran yönetim, o yıldızın da biletini kesti. İşte detaylar... -
Fenerbahçe'de İsmail Kartal ile yolların ayrılması öncesinde Aziz Yıldırım'ın Samandıra'da yöneticiler ve futbolcularla görüşmeler yaptığı öğrenildi. Sarı-lacivertlilerde yeni teknik direktör arayışları sürerken Domenico Tedesco, Julian Nagelsmann ve Aykut Kocaman isimleri ön plana çıktı.