Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Natasha Howard'la prensipte anlaştı!
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, ABD'li oyuncu Natasha Howard'la prensipte anlaştığını duyurdu. | Fenerbahçe transfer haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 29.09.2022 - 12:58
Fenerbahçe Kulübü, ABD'li basketbolcu Natasha Howard'ın transferi için prensip anlaşmasına varıldığını duyurdu.
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, ABD'li milli oyuncu Natasha Howard'ın kısa süreli transferi için prensip anlaşmasına varmıştır. Oyuncu; sağlık kontrolleri ve transfer sürecini devam ettirmek için pazar günü İstanbul'a gelecektir." denildi.
31 yaşındaki oyuncu, Amerikan Kadınlar Basketbol Ligi'nde (WNBA) 2019 yılının en iyi defansif oyuncusu seçilmişti.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de sezon başında yapılan ancak büyük eleştiri konusu olan Portekiz kampıyla ilgili flaş bir gerçek ortaya çıktı. Sarı lacivertlilerin as kadrosunda yer alan 8 oyuncunun, o kampta bulunmaması tartışmaları alevlendirdi. İşte detaylar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'de başkan Sadettin Saran yönetiminde radikal kararlar alınmaya devam ediyor. Sarı lacivertlilerde şimdi de 4 isimle yollar ayrıldı. İşte o isimler ve detaylar... FB SPOR HABERLERİ -
Golcü noktasında arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'ye sürpriz bir isim önerildi. Galatasaray'ın da bir dönem peşinde olduğu oyuncu için dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. İşte transferdeki son gelişmeler... FB SPOR HABERLERİ -
Fenerbahçe'de ocak ayı için transfer planlamaları başladı. Bu doğrultuda sarı lacivertliler, İspanya'da forma giyen sürpriz bir ismi kadrosuna katmak için harekete geçti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)