Maxi Gomez Fenerbahçe'ye doğru! Anlaşma tamam
Fenerbahçe transfer haberi: Bir süredir hücum hattına takviye yapmak isteyen sarı-lacivertli ekip, transferde mutlu sona ulaşmak üzere. Sarı-lacivertliler Valencia'nın Uruguaylı forveti Maxi Gomez ile yaptığı transfer görüşmelerinde prensip anlaşmasına vardı.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.08.2022 - 23:13
- Güncelleme Tarihi: 06.08.2022 - 23:30
Transferde hızlanan Fenerbahçe yeni golcüsüne kavuşuyor.
Hücum hattına takviye yapmak için kolları sıvayan Kanarya, aradığı ismi İspanya'da buldu.
Sarı-lacivertliler bir süredir temaslarda bulunduğu Uruguaylı golcü Maxi Gomez'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor.
İspanyol basınında yer alan haberlere göre; Fenerbahçe, 25 yaşındaki hücum oyuncusu ile yaptığı görüşmelerde prensip anlaşmasına vardı.
Yönetimin, İspanya La Liga ekibi Valencia ile pazarlıklarına devam ettiği belirtildi.
VALENCIA'NIN KADROSUNDAN ÇIKARILDI!
Fenerbahçe ile anlaşma sağlayan Maxi Gomez, Atalanta ile oynanacak hazırlık maçının kadrosundan çıkarıldı.
Club Brugge, Espanyol ve Celta Vigo gibi takımları reddeden Uruguaylı futbolcu, tercihini Fenerbahçe'den yana kullandı.
SOSYAL MEDYADAN BEĞENDİ!
Fenerbahçe'nin transferinde anlaşma sağladığı Maxi Gomez, sosyal medya hesabından flaş bir beğenide bulundu.
Golcü futbolcu, kendisinin sarı-lacivertli takıma transfer olacağı yönünde yapılan bir paylaşımı beğendi.
VALENCIA MAXI'Yİ GÖNDERMEK ZORUNDA
Juventus'tan Arthur Melo ile anlaşan Valencia, 3 AB dışı oyuncu kadrosunu da açmak ve maaş bütçesini düşürmek için Uruguaylı Maxi Gomez ile yollarını ayırmak zorunda kaldı.
Valencia Kulübü'ne yakın kaynaklar, transfer için pazarlıkların 12 milyon euro'dan başladığını ancak rakamın daha da aşağı düştüğünü belirtti.
ANLAŞMA ÇOK YAKINDA
Maxi Gomez için Fenerbahçe'nin kısa süre içerisinde Valencia ile anlaşmaya varmasının da büyük ihtimal olduğu ifade edildi.
Kanarya'nın Valencia ile pazarlıklarda mutlu sona ulaşmasının ardından resmi imzalar atılacak.
Kariyerinde toplam 232 maçta forma giyen Maxi Gomez, 82 gol ve 34 asistlik performans sergiledi.
Uruguaylı hücum oyuncusu, ülkesinin milli takımında 27 karşılaşmada görev aldı ve 4 gol kaydetti.
DİĞER HABERLER
-
Ocak transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ve Fenerbahçe için sürpriz bir iddia gündeme geldi. İtalyan basını, boğazın iki devinin Kosovalı stoperi kadrosuna katmak istediğini iddia etti. İşte detaylar... (BJK spor haberi) -
Fenerbahçe'nin uzun süredir takip ettiği AZ Alkmaar forması giyen Troy Parrott transfer süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Parrot için sarı lacivertlilerin devre arasında teklif yapması bekleniyor. FB SPOR HABERLERİ -
UEFA Avrupa Ligi resmi hesabı Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Yiğit Efe Demir'i paylaştı. -
Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi sarı-lacivertli ekibin yıldız futbolcunun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım gündem oldu. İşte o paylaşım...