FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Joshua King'de sona doğru! F.Bahçe'ye gelmek istiyor
Yeni sezon öncesi 5 hazırlık maçına çıkan ve bu mücadelelerden namağlup ayrılan Fenerbahçe, transferde de adından söz ettiriyor. Özellikle kanat bölgesindeki alternatifleri artıran sarı-lacivertliler, ileri uç için Watford'dan ayrılan Joshua King'i gündemine almıştı. Norveçli golcünün menajeriyle temas kuran yönetim, 30 yaşındaki futbolcu konusunda prensip anlaşmasına vardı. İşte detaylar... | Fenerbahçe transfer haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.07.2022 - 06:40
Teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u oturtan Fenerbahçe transfer harekatını da başlatmıştı.
Deneyimli çalıştırıcının isteği doğrultusunda ilk imzalar hücum hattında olmuştu.
Kiralık oynayan Diego Rossi'nin bonservisini alan Kanarya ardından Santa Clara'dan Lincoln, Karagümrük'ten Emre Mor ve PSV'den Bruma'yı renklerine bağlamıştı.
Sarı-lacivertlilerin bu sezon yapacağı 5. transfer de hücum hattına olabilir.
JOSHUA KING İMZAYA DOĞRU!
Kanarya kısa süre önce gündeme giren Joshua King transferinde çabuk yol kat etti. İşi imza aşamasına kadar getirdi.
MEYDAN OKUMAYA HAZIR
Fotomaç'ın haberine göre; Sarı-lacivertli idareciler son olarak Watford'da forma giyen Joshua King için menajeriyle görüştü.
Olumlu havada geçen bu temasın sonrasında 30 yaşındaki futbolcu imza aşamasına getirildi.
Hem forvet hem de 10 numara oynayabilen tecrübeli hücumcu da kariyerinde yeni bir meydan okumaya hazır olduğunu kaydetti.
Bonservisi elinde olan King için Fenerbahçe uygun imza parasıyla işi çözmeye yakın.
King, Norveç'ten çıktıktan sonra kariyerini İngiltere'de inşa etti. M'Gladbach için Ada dışına gitti.
Güçlü fiziğiyle rakip savunma oyuncularına güçlük çıkaran Joshua King, Süper Lig'in sert iklimine uygun bir futbolcu.
Tecrübeli futbolcu geçen sezon İnstagram hikayesinde oğluna Fenerbahçe forması giydirmişti. Bu hareketiyle taraftarı heyecanlandırmıştı.
79 GOL ATTI, 45 ASİST YAPTI
Joshua King kariyeri boyunca Manchester United, M'Gladbach, Preston, Everton, Hull City, Watford, Blackburn, Bournemouth, Manchester United U-23 ve Blackburn U-23 takımlarında forma giydi.
Kariyerinde 366 karşılaşmaya çıktı. 79 defa fileleri havalandırdı. 45 asist yaptı.
30 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 8 milyon euro olarak gösteriliyor.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nun son haftasında 4 Mart Çarşamba günü Gaziantep FK'ya konuk olacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'de son 2 haftada aldığı 2 beraberlikle şampiyonluk yarışında avantaj kaybeden Fenerbahçe, transfer çalışmalarına başladı. Sarı-lacivertliler daha önce de gündeme gelen İngiliz yıldız için yeniden devrede. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'den Hesap.com Antalyaspor maçında sakatlanan Nelson Semedo'nun sağlık durumu için açıklama geldi. İşte kulüpten yapılan açıklama... -
Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de şimdiden yaz transfer dönemi için çalışmalar başladı. Kanarya'da bu anlamda daha önce de gündeme gelen genç futbolcu Kenan Haroun ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. İşte sarı-lacivertli taraftarların ilgisini çeken habere dair tüm detaylar...