BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERİ: Cyle Larin'e sürpriz talip! Fenerbahçe ve Başakşehir derken...
BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERİ: Siyah-beyazlılarla sözleşme uzatmayan Cyle Larin için flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kanada'lı forvetin adı hem Fenerbahçe hem Başakşehir ile anılırken sürpriz hamle Yunanistan'dan geldi. İşte transferde yaşanan son detaylar...(BJK - FB SPOR HABERİ)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 12.06.2022 11:40
Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta forma giyen ve sezon sonu itibariyle sözleşmesi sona eren Cyle Larin'e sürpriz bir talip çıktı.
Adı forvet transferi yapmak isteyen Fenerbahçe ve Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı Başakşehir ile de anılan oyuncu, beklenmedik bir kulübe transfer olmaya yakın konumda bulunuyor.
Beşiktaş'ın Kanadalı forveti Cyle Larin hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.
Dünyaca ünlü gazeteci Fabrizio Romano'nun iddiasına ve Takvim'in derlediği habere göre Fenerbahçe ve Başakşehir ile de anılan Cyle Larin'e Yunanistan'dan talip var.
Romano'nun haberine göre Cyle Larin uzun süredir Olympiakos'un listesinde ve taraflar görüşmeleri sürdürüyor.
Serbest statüde bulunan Larin'in maaş detayı hakkında görüşme halinde olduğunu bildiren gazeteci, Larin'in forvet olarak Olympiakos'a katkı sağlayabileceğini hatırlattı.
EFSANE ÖNERMİŞTİ
Beşiktaş tribünlerinin sevdalısı Atiba Hutchinson'un tavsiyesi üzerine siyah beyazlı kulübe transfer edilen Larin, Beşiktaş formasıyla 108 maça çıkarken 39 gol 9 asistlik performans gösterdi.
27 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş'tan önce Orlando City ve Zulte Waregem formalarını da terletti.
3 KUPA KAZANDI
Beşiktaş'ın şampiyonluğu ile noktalanan 2020/2021 kadrosunda yer alan Larin, 1 Ziraat Türkiye Kupası ve 1 de Süper Kupa sevinci yaşamıştı.
ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE DÖNEBİLİR
Kanadalı kanat-forvet, Olympiakos'a transfer olması durumunda Şampiyonlar Ligi'ne de tekrar dönmüş olacak.
Larin, en son 2021/2022 sezonunda Devler Ligi'nde boy göstermişti. Larin, transfer olması durumunda önümüzdeki sezon da bu organizasyonda yer alacak.
CYLE LARIN BU SEZON NE YAPTI?
Kanadalı forvet bu sezon 37 maçta görev aldı.
27 yaşındaki forvet bu maçlarda 2.300 dakika süre aldı.
Larin oynadığı her karşılaşmada performansıyla mest etti.
Larin geçtiğimiz sezonu 8 gol, 1 asistle kapatttı.
DİĞER HABERLER
-
Yeni sezon planlamalarını sürdüren Fenerbahçe'den transferde olay yaratacak bir hamle geldi. Şu ana kadar birçok önemli isimle temas halinde olan Kanarya'nın, ezeli rakiplerine dev bir çalım atmaya hazırlandığı öğrenildi. Sarı lacivertlilerin, Galatasaray ve Trabzonspor'un kadrosuna katmayı planladığı o yıldız için devreye girdiği ortaya çıktı. İşte flaş transfer gelişmesinin detayları... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken Tümosan Konyaspor forması giyen bir futbolcunun gündeme geldiği iddia edildi. Teknik direktör İsmail Kartal'ın, söz konusu oyuncunun transferi için yönetime olumlu rapor verdiği öne sürüldü. İşte tüm detaylar... -
Fenerbahçe, Mason Greenwood transferi için Marsilya ile anlaşma sağladı. Habere göre sarı-lacivertli ekip, İngiliz futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. İşte detaylar... -
Fenerbahçe, yeni sezon öncesi golcü transferi için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertlilerde Başkan Aziz Yıldırım'ın, dünyaca ünlü iki yıldızdan birini kadroya katmak için girişimlerini sürdürdüğü öne sürüldü. İşte detaylar...