FENERBAHÇE HABERİ - Mert Hakan Yandaş için karar verildi! Bonservisi...
Fenerbahçe haberi: Sarı-lacivertlilerde gösterdiği performansla Avrupa ekiplerinin dikkatini çeken Mert Hakan Yandaş için kararını verdi. Fenerbahçe'nin milli futbolcu için kapısını çalacak o kulüplerden istediği bonservis bedeli belli oldu. İşte o rakam... (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.05.2022 - 16:51
Fenerbahçe bir yandan teknik direktör konusuya ilgilenirken, diğer yandan da gelecek ve gidecek isimler için çalışmalarına başladı.
Sarı lacivertlilerde bu bağlamda yolların ayrılacağı ilk isim Jose Sosa olacak. Arjantinli yıldızın sözleşmesi yenilenmeyecek.
Kanarya, orta saha oyuncularının fazlalığı nedeniyle Luiz Gustavo ile de yola devam etmeyi düşünmüyor ancak karar, gelecek yeni hocaya bırakılacak.
Bununla beraber Fenerbahçe, gelen transfer tekliflerini de değerlendirmeye alacak.
Finansal Fair Play'den dolayı ilk etapta bonservissiz oyuncular üzerinde duran Kanarya, elindeki yıldızlara göre de planını belirlemiş durumda.
ÖNCE HOCA, SONRA TRANSFER
İstanbul devi, ilk etapta teknik direktör operasyonunu sonlandırmak istiyor.
Yeni hocanın resmen belli olmasının ardından, transfer için düğmeye basılacak.
Fenerbahçe, oyuncularına gelecek olası astronomik bonservis taleplerini değerlendirmeye alacak ancak inisiyatifi, yeni hocaya bırakacak.
Bununla beraber Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş için de hareketli saatler yaşanması bekleniyor.
Geçtiğimiz günlerde Rusya temsilcisi CSKA Moskova'nın milli yıldız ile ilgilendiği iddia edilmiş ancak yıldız ismin menajeri, Rus basınına bu gelişmeyi yalanlamıştı.
Mert Hakan'ın menajeri konuya ilişkin yaptığı konuşmada, "Bunu ilk defa duyuyorum. CSKA yönetiminden kimse benimle iletişime geçmedi. Bir teklif yapılsa bile, dikkate alıp almayacağımızı söylemek zor." demişti.
HAREKETLİ GÜNLER YAŞANABİLİR
İsmail Kartal ile beraber formunu bir hayli yukarı taşıyan Mert Hakan Yandaş için, Fenerbahçeli kurmaylar hazırlığa geçmiş durumda.
fotomac.com.tr'den Ömer Aykut Özaşkın'ın haberine göre; olası bir resmi teklif halinde Mert Hakan Yandaş'ın bonservisi için pazarlığa başlamayı düşünen Fenerbahçeli kurmayların, yıldız isim için planı belli oldu.
10 MİLYON EURODAN KAPI AÇILACAK
Sarı lacivertliler, Mert Hakan için 10 milyon eurodan kapı açmayı planlıyor ve pazarlık payı olarak maksimum 7 milyon euro bandına inilebileceği konuşuluyor.
Bununla beraber 5-7 milyon euro arası gelecek tekliflere Fenerbahçe yönetiminin sıcak bakmayacağı aktarılırken, oyuncudan maksimum gelir edilmesi düşünülüyor.
DİĞER HABERLER
-
Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan takımda kalıp kalmayacağı belirsiz olan o futbolcu için rest geldi. İşte haberin tüm detayları... -
Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de transferde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kanarya, son olarak milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu için Benfica'nın kapısını çaldı. İşte detaylar... -
Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Portekizli sağ bek Nelson Semedo transferi tamamlamak için İstanbul'a geldi. İşte o görüntüler... -
Son dakika spor haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Feyenoord ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe son hazırlık maçında Lazio'yu 1-0'la geçti. Mücadelenin en dikkat çeken anı ise En Nesyri ve Fred arasında yaşanan gerginlik oldu. İşte detaylar... FB SPOR HABERLERİ