Fenerbahçe transfer haberleri: Başkan açıkladı! "Konan için Fenerbahçe ile anlaştık"
Süper Lig'de İsmail Kartal'ın gelişiyle yükselile geçen Fenerbahçe'de gündemde olan Ghislain Konan için kulübü Reims'in başkanından açıklama geldi. İşte Reims başkanı Jean-Pierre Caillot'tan çarpıcı açıklamalar... (FB spor haberleri)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.01.2022 - 23:03
- Güncelleme Tarihi: 29.01.2022 - 08:48
Süper Lig'de transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor... Sarı lacivertliler, sol bek bölgesi için Reims forması giyen Ghislain Konan'ı gündemine almıştı.
Temaslar devam ederken Reims Başkanı Jean-Pierre Caillot, Konan transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Lunion'da yer alan ve Fotomaç'ın derlediği habere göre; Reims Başkanı Caillot, "Ghislain Konan transferi için Fenerbahçe ile anlaştık. Oyuncu ile Fenerbahçe arasında anlaşma sağlanması gerekiyor. İngiltere'den bazı takımlarda Konan'ı istiyor" ifadelerini kullandı.
1 GOL + 2 ASİST
26 yaşındaki sol bek bu sezon Reims formasıyla Ligue 1'de 17 maça çıkarken 1 gol + 2 asistlik katkı sağladı.
KİLİT PASI SEVİYOR
Konan daha çok uzun top atan, ön tarafa çıkıp orta yapmak yerine kilit pas deneyen bir sol bek olarak dikkat çekiyor. Başarılı futbolcu maç başına yüzde 77.9 pas isabeti ile oynarken, 0.6 orta, 1.8 uzun top, 0.8 şut, 1.1 kilit pas, 1.5 adam geçme, 1.1 top kesme, 1.4 top çalma ve 1.15 uzaklaştırma istatistiklerine sahip.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Avrupa Ligi’nin 5. haftasında Ferencvaros ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe’de, sarı-lacivertlilerin tek golünü atan Anderson Talisca, karşılaşmanın ardından çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte yıldız oyuncunun sözleri… -
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 5. haftasında sahasında konuk ettiği Macar temsilcisi Ferencvaros ile berabere kaldı. Peki, bu mücadele sonrası sarı lacivertli temsilcimizin kasasına ne kadar para girdi? İşte yanıtı... -
Fenerbahçe'de forma giyen genç futbolcu Yiğit Efe Demir, Ferencvaros maçı sonrası açıklamalarda bulundu. -
Galatasaray, PFDK sevk kararları sonrası açıklama yayınladı.