FENERBAHÇE HABERLERİ: Altay Bayındır'ın düşüşünde Michael Kraft etkisi!
Karadağ ile oynanan milli maçta ve Trabzon maçındaki baraj hataları, Sivas karşılaşmasında yaptırdığı penaltı sonrası dikkatler Altay Bayındır'ın üzerine çevrildi. Altay’ın eski kaleci antrenörü Kraft’ın eksikliğini hissettiği iddia edildi. Kraft’ın, Altay’ın gelişiminde büyük katkısı olmuştu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 20.10.2021 - 06:40
Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Altay Bayındır son dönemlerde yaptığı hatalar sonrasında eleştiri oklarının hedefi oldu. Takvim'de yer alan habere göre, Türkiye'nin Karadağ ile oynadığı ve 2-2 sona eren maçta yenilen son golde barajın kurulmasındaki hata, son Trabzon maçında yenilen ilk golde yine baraj hatasının olması dikkat çekti. Yine Sivas maçında da yenilen golde de Altay topu kaybettikten sonra penaltıya sebebiyet vermişti.
AYRILIK SONRASI HATALAR ZİNCİRİ GELDİ
Üst üste gelen bu hataların sebebi sorgulanmaya başlandı. Kulübe yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Altay Bayındır'ın Alman kaleci antrenörü Michael Kraft'ın ayrılmasından sonra bu hataları yaptığı ve Alman çalıştırıcının eksikliğini hissettiği iddia edildi.
GELİŞİMİNDE BÜYÜK KATKISI OLMUŞTU
Zira Alman kaleci antrerörü Michael Kraft, Altay Bayındır'ın Fenerbahçe'ye transferi sonrasındaki gelişiminde ciddi katkıları olmuştu. Michael Kraf 7 Ağustos 2020 tarihinrde göreve başlamış, 3 Eylül 2021 tarihinde de Fenerbahçe'deki görevine son verilmişti. Altay, genelde başarılı bir grafik yakalasa da yaptğı hatalarla da gündeme gelmeye devam ediyor.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Çaykur Rizespor'u 2-0 geriye düştüğü maçta 5-2 mağlup etti. Usta yazar Ahmet Çakar, Sabah Gazetesi'ndeki köşesinde maçı değerlendirdi. İşte o yazı... (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Ligi'nde Ferencvaros ile karşılaşacağı maç öncesi flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerde kadro dışı kalan Cenk Tosun'un yerine Levent Mercan kadroya dahil edilen isim oldu. -
Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe, Rize deplasmanında ilk yarısını 2-0 geride kapattığı karşılaşmayı 2. yarıda bulduğu gollerle 5-2 kazanarak unutulmaz bir geri dönüşe imza attı. Duayen spor yazarı Ömer Üründül karşılaşmayı değerlendirirken sarı-lacivertli ekibin İtalyan çalıştırıcısı Domenico Tedesco'yu eleştirdi. İşte o sözler... (FB spor haberi) -
Nijerya Milli Takımı'nın Demokratik Kongo Cumhuriyeti karşısında oynadığı Dünya Kupası Elemeleri play-off maçında sakatlanan Victor Osimhen ile ilgili flaş yaşandı. Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak USG maçında forma giymesi beklenmeyen golcü futbolcunun, Fenerbahçe derbisinde saha olup olamayacağı merak konusu olmuştu. İşte yıldız futbolcunun son durumu... (GS spor haberi)