Son dakika spor haberi: Fenerbahçe'de Filip Novak takımla çalıştı!
Fenerbahçe, Süper Lig’in 4. haftasında sahasında DG Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına sabah saatlerinde yaptığı idmanla devam etti. Sarı lacivertlilerde, Filip Novak antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.09.2021 - 14:28
- Güncelleme Tarihi: 10.09.2021 - 16:39
Fenerbahçe, Süper Lig'in 4. haftasında evinde DG Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
İdman saat 10.00'da ısınma ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Ardından 2 gruba ayrılan futbolcular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Dar alanda çift kale maçla devam eden antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.
Filip Novak antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken; Ferdi Kadıoğlu ve Jose Sosa özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Nazım Sangare ve Serdar Dursun'un ise tedavilerine devam edildi.
2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri için ülkelerinin milli takımlarında bulunan Attila Szalai, Kim Min-Jae, Marcel Tisserand ve Miha Zajc takıma katılarak çalışmalara başladı.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'nin Brezilyalı eldiveni Ederson'ın Ferencvaros karşılaşması öncesinde düzenlenen seremonide işitme engelli çocuğa yapmış olduğu jest büyük beğeni topladı. İşte o anlar... -
UEFA Avrupa Ligi resmi hesabı Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Yiğit Efe Demir'i paylaştı. -
Real Madrid forması giyen milli futbolcu Arda Güler, Ferencvaros karşısında ilk kez Fenerbahçe formasını sırtına geçiren Yiğit Efe Demir'e tebrik mesajı gönderdi. İşte detaylar... -
Ocak transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ve Fenerbahçe için sürpriz bir iddia gündeme geldi. İtalyan basını, boğazın iki devinin Kosovalı stoperi kadrosuna katmak istediğini iddia etti. İşte detaylar... (BJK spor haberi)