Garry Rodrigues Olympiakos’a!
Yunanistan'da yayın yapan Sportime’ın haberine göre; Fenerbahçe ile Yunan Ligi’nin köklü takımı Olympiakos arasında yapılan müzakereler sonucu Garry Rodrigues’in transferinde büyük aşama kaydedildi. Tarafların henüz anlaşmadığı ancak görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği kaydedildi. Sarı-Lacivertli kanat için Olympiakos yetkilileri bu hafta için randevu talep etmişti. Fenerbahçe ile 1 yıllık kiralık sözleşmesi bulunan Garry Rodrigues, geçtiğimiz sezon 29 maça çıkarken 4 gol 6 asistle oynamıştı.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.08.2020 09:23
Yunanistan'da yayın yapan Sportime'ın haberine göre; Fenerbahçe ile Yunan Ligi'nin köklü takımı Olympiakos arasında yapılan müzakereler sonucu Garry Rodrigues'in transferinde büyük aşama kaydedildi. Tarafların henüz anlaşmadığı ancak görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği kaydedildi. Sarı-Lacivertli kanat için Olympiakos yetkilileri bu hafta için randevu talep etmişti. Fenerbahçe ile 1 yıllık kiralık sözleşmesi bulunan Garry Rodrigues, geçtiğimiz sezon 29 maça çıkarken 4 gol 6 asistle oynamıştı.
Yeşil Burun Adalı yıldız oyuncu geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması altında 29 maça çıkarken 4 gol attı ve 6 asist üretti. Garry Rodrigues, Galatasaray'da da forma giymişti. 2017 yılında PAOK'tan transfer edilen tecrübeli oyuncu ortaya koyduğu futbolla iz bırakmıştı.
Fenerbahçe, 29 yaşındaki kanat oyuncusunu Al Attihad'dan 2 yıllığına kiralamıştı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut yapılan son transferler sonrasında Garry Rodrigues'i takımda tutmak istemiyor.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın ayrılığı sonrası hoca arayışları sürüyor. 63 yaşındaki Abdullah Avcı ile temas kuran sarı-lacivertliler, deneyimli çalıştırıcıyla görüşme yaptı. Abdullah Avcı'nın gerçekleşen görüşmede yönetime flaş bir şampiyonluk iddiasında bulunduğu öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın ayrılığının ardından geçici teknik direktörlük görevine getirilen Dirk Kuyt, ilk etapta üç maçta takımın başında yer alacak. Hollandalı teknik adamın menajeri Rob Jansen, alınacak sonuçlara göre sezon sonuna kadar görevde kalma ihtimalinin de değerlendirilebileceğini söyledi. İşte o açıklamalar... -
Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünün Aykut Kocaman olacağını öne sürdü. Libero TV'de konuşan Uzundurukan, deneyimli teknik adamla ilgili anlaşmanın tamamlandığını düşündüğünü ifade etti. -
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçeli futbolcu İrfan Can Kahveci, sosyal medya hesabından görevinden ayrılan İsmail Kartal için veda paylaşımı yaptı.