Fenerbahçe'den Cenk Tosun harekatı!
Transfer dönemine bomba gibi bir giriş yapan Fenerbahçe'de önümüzdeki günlerde sportif direktörlük görevine getirildiği açıklanması beklenen Emre Belözoğlu'nun Cenk Tosun'u arayarak "Bize gel" dediği öğrenildi.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 11.08.2020 02:02
Sarı-lacivertil ekipte gözler stoper, kanatlar ve forvet mevkisine yapılacak takviyelere çevrildi. Temasları yürüten Emre Belözoğlu'nun forvet için Cenk Tosun'la bir görüşme yaptığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Fotomaç'ın haberine göre Belözoğlu'nun, milli takımdan arkadaşına, "Bize gel" daveti yaptığı belirtiliyor. Golcü oyuncuya kiralık olarak "çubukluyu" giydirmek isteyen sarı-lacivertliler, Cenk'in onay vermesi durumunda kulüpler bazında görüşmeleri başlatacak.
SEZONU ERKEN KAPATMIŞTI
Everton'un iki yıl daha sözleşmesi olan Cenk Tosun'u bonservisiyle satamaması halinde büyük olasılıkla bu sezon da kiraya vermesi bekleniyor. Ocak ayından Crystal Palace'a kiralanan Tosun, sadece 5 maçta oynarken 1 gol atabildi. İdmanda dizinden sakatlanan ve mart ayında çapraz bağ ameliyatı geçiren oyuncuyu Palace, sözleşmesini feshederek Everton'a geri gönderdi. 29 yaşındaki futbolcu, sezonun kalan kısmında oynayamadı. Cenk'in yeni sezon başlayıncaya kadar hazır olması bekleniyor.
BILIC DE İSTİYOR
Cenk Tosun ile tekrar Premier Lig'e yükselen Slaven Bilic'in takımı West Bromwich Albion da ilgileniyor.
A Milli Takım'da 42 maçta 16 gol atan Cenk Tosun, profesyonel kariyerinde Frankfurt, Gaziantepspor, Beşiktaş, Everton ve Crystal Palace formaları giydi. Toplamda 321 maça çıkıp 119 gol attı, 42 asist gerçekleştirdi.
DİĞER HABERLER
-
Bir dönem Fenerbahçe ve Alanyaspor formaları giyen, son olarak Konyaspor'da yardımcı antrenörlük yapan Steven Caulker, görevinden ayrıldıktan sonra yaşadığı işsizlik sürecini anlattı. -
Fenerbahçe, Marco Asensio'nun sakatlık durumu ve tedavi süreci hakkında resmi bir açıklama yaptı. Kulüp Doktoru Ahmet Kulduk, önümüzdeki hafta Marco Asensio'nun ameliyat olacağını açıkladı. -
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. haftasında Slavia Prag ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal ve futbolculardan Nathan Ake maç öncesi açıklamalar yapıyor. -
Fenerbahçe'de Marco Asensio'nun sakatlığına ilişkin beklenen açıklamalar geldi. Futbol Direktörü Oğuz Çetin ve Kulüp Doktoru Ahmet Kulduk, İspanyol yıldızın sağlık durumuyla ilgili son gelişmeleri paylaştı. Dizindeki kıkırdak lezyonu nedeniyle ameliyat edilecek olan Asensio'nun yaklaşık 2,5 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. Bu süreçte sarı-lacivertlilerin kaçıracağı kritik maçlar da belli oldu. İşte Asensio'nun forma giyemeyeceği karşılaşmalar...