Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu ve Altay Bayındır sevinci
Süper Lig'de Göztepe galibiyeti ile Avrupa kupalarına katılma ümidini sürdüren Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu ile Altay Bayındır'ın performansları sevinci katladı.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.07.2020 02:34
20 yaşındaki Ferdi attığı 2 şık golle parlarken, kaleci Altay da yaptığı kurtarışlarla gelecek adına güven verdi. 2018'de NEC Nijmegen'den 1.4 milyon euro'ya transfer edilen Ferdi, Ersun Yanal'ın gözüne bir türlü girememiş ve uzun süre kadroya alınmamıştı. 20 yaşındaki futbolcu küsmeyip, çalışmaya devam etmesinin karşılığını aldı.
ALTAY'DAN TELAFİ
Göztepe karşısında tekniğinin yanı sıra adam geçme ve bitirici vuruş özelliklerini sergileyen Kadıoğlu'na otoriteler tam not verdi. Altyapısını Hollanda'da alan Ferdi'nin gelecekte çok daha iyi yerlere geleceği ifade edildi. Kaleci Altay Bayındır da bu sezon yediği hatalı gollere rağmen bu kez yaptığı kurtarışlarla kendini affettirdi. Yeni kaleci alınsa bile rekabeti bırakmayacağını gösterdi. İki oyuncunun performansı, ısrarla gençlere yatırım yapan yönetim için kötü geçen sezonda bir nebze de olsa 'teselli' oldu.
"AYAKLARIYLA ŞİİR YAZDI"
Gençlerin performansı sosyal medyada da ses getirdi. Özellikle Ferdi Kadıoğlu'na övgüler gelirken, taraftarlar Ömer Faruk'a da şans verilmesini istedi:
GÜNEŞ'TEN MİLLİ DAVET BEKLİYOR
Bu sezon 6 gol+4 asist üreten Ferdi'nin gözü ay-yıldızlı formada. Tam Saha dergisine, "Türkiye, Hollanda veya Kanada'yı seçebilirim. Tercihimi teklif geldiğinde yapacağım" diyen genç yıldız, Şenol Güneş'ten davet bekliyor. Güneş'in de Ferdi'yi kadroya çağırmayı planladığı belirtildi.
(Fotomaç)
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe, konuk ettiği Slavia Prag karşısında 90. dakikada yediği golle 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... -
Şampiyonlar Ligi lig aşamasındaki 3. maçında Kadıköy'de Çekya ekibi Slavia Prag'ı ağırlayan temsilcimiz Fenerbahçe, 2-0 öne geçtiği karşılaşmanın 90. dakikasında gelen gol sonrası sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. İşte bu şok beraberliğin ardından dış basında atılan manşetler... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta heyecanı başladı. Temsilcimiz Fenerbahçe sahasında Slavia Prag ile karşı karşıya geldi. Sarı lacivertliler 2-0 öne geçtiği maçta son dakikada yediği golle 2-2 berabere kaldı. İşte Devler Ligi'nde oluşan puan durumu... -
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçında Fenerbahçe, evinde Slavia Prag'ı ağırladı. Sarı-lacivertliler çekişmeli mücadeleden 90. dakikada yediği golle 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)