Jasikevicius yüzde 51
Litvanya'nın ünlü basketbol yazarı Donatas Urbanos, Zeljko Obradovic'in ayrılığının ardından takımın başına getirileceği konuşulan Sarunas Jasikevicius'un sarı-lacivertli takıma gitme ihtimalinin Zalgiris'te kalma ihtimalinden daha çok olduğunu söyledi.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.06.2020 02:06
Litvanya'nın ünlü basketbol yazarı Donatas Urbanos, Fenerbahçe'nin Obradovic'in yerine teklif götürdüğü Sarunas Jasikevicius için, "Sarı-lacivertli ekibe gitme ihtimali Zalgiris'te kalma ihtimalinden daha çok. Önüne yaklaşık 20 milyon euro'luk bir bütçe konacak. Bu Zalgiris'teki imkanlardan çok fazla. Kendisini de 1.2 ile 1.5 milyon euro düzeyinde bir maaş bekliyor" dedi.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer aldığı öne sürülen Vangelis Pavlidis için Benfica cephesinden dikkat çeken bir açıklama geldi. Portekiz ekibinin, Yunan golcünün geleceğine ilişkin sarı-lacivertlilerin ilgisine yanıt verdiği iddia edildi. -
Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin, Arsenal forması giyen Brezilyalı kanat oyuncusu Gabriel Martinelli'yi transfer listesine aldığı öne sürüldü. Sarı-lacivertlilerin yıldız futbolcu için şartları araştırdığı iddia edildi. İşte detaylar... -
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Sturm Graz'ı konuk edecekleri maç öncesi açıklamalarda bulundu. Kartal, Vedat Muriqi ve N'Golo Kante'nin son durumları hakkında konuştu. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi kadrosunda değişiklik yaptı. Sarı-lacivertli kulüp, UEFA'ya bildirdiği kadrodan Bartuğ Elmaz'ı çıkarırken Fransız orta saha oyuncusu N'Golo Kante listeye eklendi.