Kruse’den sonra Zajc da FIFA’da
Alman yıldız Max Kruse, geçtiğimiz günlerde alacakları ödenmediği gerekçesiyle Fenerbahçe ile olan sözleşmesini tek taraflı feshetti. Kruse'nin ardından Sloven orta saha Zajc'ın da FIFA'ya başvurduğu ortaya çıktı.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.06.2020 09:18
- Güncelleme Tarihi: 23.06.2020 21:40
Fenerbahçe'de Max Kruse şokunun yankıları devam ederken, bu kez de Zajc'ın benzer bir yol izlediği öğrenildi.
Alacakları ödenmediği için FIFA'ya başvuran ve ardından üç yıllık sözleşmesini feshederek Almanya'ya dönen Max Kruse'den sonra Miha Zajc'ın da FIFA'ya başvurduğu ortaya çıktı.
Geldiği günden bu yana kadroda düzenli olarak süre alamayan Sloven oyuncunun bu tavrı yönetimden tepki çekti. 2023 yılına kadar sözleşmesi olan Zajc'ın gönderilecek isimler arasında yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın ayrılığı sonrası göreve gelecek yeni teknik direktör merakla bekleniyor. Sarı-lacivertlilerde, takımın başına geçecek isme göre yönetim kanadında istifaların da gündemde olduğu öğrenildi. İşte detaylar... -
Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları sürerken gündeme sürpriz bir isim geldi. Sarı-lacivertlilerin Portekizli çalıştırıcıyı adaylar arasında değerlendirdiği ve bu ismin öne çıktığı öğrenildi. -
Real Madrid'de forma giyen milli yıldız Arda Güler, Racing Santander maçında görev alması sonrası Fenerbahçe'ye bir bonus daha kazandırdı. İşte o rakam... -
Fenerbahçe'nin geçmiş başkan adaylarından Hakan Safi, Kasımpaşa-Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu.