Son dakika! Fenerbahçe'de 4 isimde corona virüsü tespit edilmişti! Testi pozitif çıkan isim konuştu
Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı'nda corona virüsü (Covid-19) bulgularına rastlanılmasının ardından tüm takıma ve idari kadroya testler yapılmıştı. Sarı-lacivertliler test sonuçlarını internet sitesinden paylaşırken, "1 sporcu, 1 teknik ekip ve 2 idari ekip çalışanı olmak üzere toplamda 4 kişide COVID-19 test sonuçlarının pozitif olduğu görülmüştür" ifadelerini kullandı. Öte yandan sarı-lacivertli ekip isimleri açıklamayarak kişilerin inisiyatifine bırakmıştı. Bu 4 kişiden birisinin Fenerbahçe Beko İletişim ve Medya Sorumlusu İlker Üçer olduğu öğrenildi. İlker Üçer açıklamayı kişisel sosyal medya hesabından yaptı. Son dakika corona virüsü haberleri
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 27.03.2020 14:55
- Güncelleme Tarihi: 27.03.2020 17:33
Fenerbahçe Beko'da corona virüsü bulgularına rastlanılmasından sonra tüm takıma ve idari kadroya corona virüsü testleri yapılmıştı. Sarı lacivertliler, test sonuçlarını internet sitesinden paylaştı ve 4 isimde testlerin pozitif çıktığını duyurdu.
Fenerbahçe'nin yaptığı paylaşım şu şekilde:
"Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı sporcu, teknik kadro ve idari ekibinde yapılan kontroller sonucunda Covid-19 bulgularına rastlanması sebebiyle 21 Mart Cumartesi günü detaylı tahlil ve tetkikler yapılmış, alınan numuneler Sağlık Bakanlığımıza iletilmiştir.
Sağlık Bakanlığımızdan gelen test sonuçlarına göre, test yapılan 12 kişi içerisinde 1 sporcu, 1 teknik ekip ve 2 idari ekip çalışanı olmak üzere toplamda 4 kişide COVID-19 test sonuçlarının pozitif olduğu görülmüştür.
Daha önce yaptığımız bilgilendirmede belirtildiği üzere, bir idari çalışanımız dışında, hiçbir oyuncumuzda ya da çalışanımızda hastanede yatmalarını gerektirecek bir klinik tablo söz konusu değildir.
Sporcularımız ve çalışanlarımız evlerinde izolasyon altında iyileşme süreçlerini takip etmekte ve durumları sağlık ekiplerimizce düzenli olarak gözlemlenmektedir.
Bir süredir tedbir amaçlı olarak hastanede bulunan bir idari çalışanımızın ise, yapılan yeni tetkiklerinde koronavirüs testleri bugün itibariyle negatif çıkmıştır. İdari çalışanımız, testlerinin negatif çıkması sonrasında tedavi edildiği hastaneden taburcu edilmiş, 14 günlük karantina sürecini tamamlamak üzere istirahate çekilmiştir.
Koronavirüs sonuçları pozitif olan sporcularımızın ve çalışanlarımızın isimleri kendileri tarafından kamuoyu bilgilendirilmediği sürece hasta hakları yönetmeliğinin, hastanın mahremiyetine saygı gösterilmesi esası sebebiyle açıklanmamaktadır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
İSİMLERDEN BİRİSİNİN FENERBAHÇE BEKO İLETİŞİM VE MEDYA SORUMLUSU İLKER ÜÇER ÖĞRENİLDİ
Fenerbahçe Beko'da corona virüsü testi pozitif çıkan isimlerden birisinin İletişim ve Medya Sorumlusu İlker Üçer olduğu öğrenildi. Üçer, haberi kendi sosyal medya hesabından duyurdu:
GALATASARAY'DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe'de yeni tip corona virüsü (Covid-19) testi pozitif çıkan sporcu, teknik ekip personeli ve idari ekip çalışanlarına sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile geçmiş olsun dileklerini iletti.
Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklama şu şekilde:
"Geçmiş olsun Fenerbahçe! Koronavirüs (Covid-19) testleri pozitif çıkan sporcu, teknik ekip personeli ve idari ekip çalışanlarının bir an önce sağlığına kavuşması dileğimizle...
#BirlikteBaşaracağız!"
DİĞER HABERLER
-
Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin, Arsenal forması giyen Brezilyalı kanat oyuncusu Gabriel Martinelli'yi transfer listesine aldığı öne sürüldü. Sarı-lacivertlilerin yıldız futbolcu için şartları araştırdığı iddia edildi. İşte detaylar... -
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, Avusturya ekibi Sturm Graz ile kozlarını paylaşacak. Sarı lacivertliler seyircisi önündeki ilk karşılaşmadan avantajlı bir skorla ayrılmayı hedefliyor. Teknik Direktör İsmail Kartal ise kritik mücadele öncesi ilk 11'ini netleştirdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer aldığı öne sürülen Vangelis Pavlidis için Benfica cephesinden dikkat çeken bir açıklama geldi. Portekiz ekibinin, Yunan golcünün geleceğine ilişkin sarı-lacivertlilerin ilgisine yanıt verdiği iddia edildi. -
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Sturm Graz'ı konuk edecekleri maç öncesi açıklamalarda bulundu. Kartal, Vedat Muriqi ve N'Golo Kante'nin son durumları hakkında konuştu. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)