Laxalt yarın belli olacak
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de Sol bek+kanat için Diego Laxalt radara girmişti. 26 yaşındaki Uruguaylı'nın menajeri Ariel Krasouski, yarın Milan ile kulüp ofisinde görüşeceklerini açıkladı.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 19.08.2019 - 07:54
Football Italia; Laxalt için F.Bahçe, Fiorentina ve Parma'nın tekliflerini ilettiğini bildirdi. Radio Rossonera'da Pietro Balzano da Twitter'dan, "Laxalt, teklifi olumlu karşıladı. Artık iş Milan'la anlaşmak" dedi.
ROJO'DA SORUN EL YAKAN ÜCRETİ
Defansa gündemde olan Marcos Rojo'nun maaşı dudak uçuklattı. Ada basını, F.Bahçe'nin kiralamak istediği 29 yaşındaki Arjantinli stoperin ManU'da yılda 8 milyon pound (yaklaşık 10 milyon euro) kazandığını yazdı. The Times ise, "Rojo gitmek için izin istedi" dedi.
DİĞER HABERLER
-
Saran’ın sözlerinin altında yatanlar! -
Son dakika spor haberkeri: Tüm dünyanın konuştuğu bir oyuncu olan Kenan Yıldız için oyuncunun Türkiye temsilcisinden flaş transfer açıklaması geldi. Kenan'ın temsilcisi, bir dönem Fenerbahçe ile görüştüklerini ve geri çevrildiğini iddia etti. İşte o açıklamalar... FB SPOR HABERLERİ -
Fenerbahçe'de Domenico Tedesco, Leon Goretzka'nın alınması için yönetime raporunu sunmuştu. Alman basınında ise sarı lacivertlilerin bu transferi için sürpriz bir gelişmeye yer verildi. İşte ayrıntılar... FB SPOR HABERLERİ -
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, düzenlediği basın toplantısında sezona sarı-lacivertli takımda başlayan teknik direktör Jose Mourinho'nun çok kötü bir sezon öncesi kampı gerçekleştirdiğini söyledi. Portekizli teknik adam, Saran'ın kendisiyle ilgili açıklamasına tek cümlelik bir yanıt verdi. İşte detaylar... (FB spor haberi)