F.Bahçe'ye derbi morali
Spor Toto Süper Lig 25. hafta mücadelesinde Fenerbahçe deplasmanda konuğu olduğu Evkur Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup etti.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 11.03.2018 00:00
- Güncelleme Tarihi: 11.03.2018 18:44
Yeni Malatya Stadı'nda oynanan ve saat 16.00'da başlayan karşılaşma bein SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlandı.
Mete Kalkavan'ın düdük çaldığı maçta goller 34. dakikada Roman Neustadter ve 90+2. dakikada Giuliano'dan gelirken mücadele bu skorla sona erdi.
Karşılaşmada takımının ilk golünü kaydeden Neustadter maçın 59. dakikasında boynundan geçirdiği sakatlık sonrası oyuna devam edemedi ve yerini Luis Neto'ya bıraktı.
Mücadeleden 2-0'lık galibiyetle ayrılarak 3 puanın sahibi olan ligin 4. sırasındaki Fenerbahçe bu sonucun ardından puanını 47'ye yükseltti, 9. sırada bulunan Evkur Yeni Malatyaspor ise 34 puanda kaldı.
Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe 17 Mart Cumartesi günü sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak; Evkur Yeni Malatyaspor ise 18 Mart Pazar günü zorlu Trabzonspor deplasmanına çıkacak.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda yaz transfer dönemine ilişkin dikkat çeken itiraflarda bulundu. Yıldırım, transferi gündeme gelen yıldız futbolcular Ollie Watkins, Serhou Guirassy, Malang Sarr ve Malcom'u tek tek açıklayarak geçmişte yaşanan süreçleri anlattı. İşte o sözler... -
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda “Fenerbahçe Kulübü Olağan Mali Genel Kurulu”nda konuştu. İşte detaylar... -
Fenerbahçe Kulübü'nün eylül ayı olağan genel kurul toplantısında gergin anlar yaşandı. İşte ayrıntılar... -
Fenerbahçe Kulübünün olağan mali ve idari genel kurulunda yönetim kuruluna planlanan projelerle ilgili tüm maddeler için yetki verildi. İşte detaylar...