Alex de Souza, Fenerbahçe'nin maçına geliyor
Eskişehirsporlu Hürriyet Gücer, Alex’i Türkiye’de jübile yapmaya çağırdı.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.03.2018 00:00
- Güncelleme Tarihi: 04.03.2018 02:09
Hürriyet'in, "Ben inanıyorum Alex, Türkiye'de jübile maçında forma terletecek ve ben o maçta yine Alex'e rakip olacağım. O ülkemize gelen en iyi futbolculardan" sözlerine, Brezilyalı yıldız da minnet duyan el emojisi koydu.
Hürriyet, sosyal medyadan, "Sevgili Alex jübile maçı yaparsan Hürriyet'i çağıracak mısın?" sorusuna da, "Gel hadi gel faul yapmayacağım" yazdı. Alex, Fenerbahçe'nin potada 16 Mart'taki CSKA maçına gelecek.
FOTOMAÇ
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaşlı Leandro Trossard ve Fenerbahçeli Romelu Lukaku’ya Belçika Milli Takımı’ndan davet geldi. -
Fenerbahçe'de üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından orta saha transferi için çalışmalar hız kazandı. Sarı-lacivertliler, geriden oyun kurma sorununu çözmek için Avrupa'nın önemli kulüplerinde forma giyen yıldızları mercek altına aldı. Yönetimin hazırladığı listenin zirvesindeki isim ise dikkat çekti. İşte detaylar... -
Fenerbahçe’nin tecrübeli savunmacısı Nathan Ake, Hollanda Milli Takımı’nın UEFA Uluslar Ligi kadrosuna davet edildi. -
A Milli Takım’ın deneyimli kalecisi Mert Günok, 2012’de başlayan milli takım kariyerini sonlandırma kararı aldı. 2024 Avrupa Şampiyonası’nda unutulmaz bir performansa imza atan Günok, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal açıklamayla milli formaya veda etti.